ارسالای سینا رو زیاد کن فهمیده شی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ارسالای سینا رو زیاد کن فهمیده شی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دلت بخواد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد داشتیم طرف گفته اینجا چقدر هوا گرمه بعد فهمیدیم اونجا الان 30 درجه زیر صفره (sm2)
نصف هادر بروک شده بود میشد از ۲۵۰ استفاده کرد خودم سیستمو پاک کردم درستش کرده بودم ، ولی حجمش کم بود دیگه عوضش کردم یه نو انداختم البته یه برند دیگه شدنقل قول:
دیگه فهمیده نیستی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با حسين زوج خوبي ميشديم .... تفاهم در تمام اتفاق زندگي (sm2)نقل قول:
مورد داشتیم..............................(sm2)(sm 2)(sm2)نقل قول:
سکوت شیشه ایم رو صدای تو میشکنه ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه وسط بازی جو میده که داور گند زده به بازی (sm2)
دیگه ا کیونت در نیار اینارو (sm2)نقل قول:
هنو زیر ۶ ندیدم اینجا بچه باز (sm2)
فارسی صحبت کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]