مخابراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا شاتل پورت خالی نداره ... 3 ماهه دارم زنگ میزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا شاتل پورت خالی نداره ... 3 ماهه دارم زنگ میزنم
پارس انلاین چطونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدان اونجا زنگ نزدم .... آسیاتک مگه خوب نیست ؟نقل قول:
پارس انلاین بیتشر نظرات مثبت دیدم اما اسیا تک همیشه یا بد گفتن یا خوب متوسط ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب اون چیزی که من بخوام بگیرم آسیاتک ترافیک 2 مگ با حجم 10 گیگ
ماهی میفته 40 هزار تومن یه خورده قیمت بالاست ولی 2 تا 8 صبح با سرعت 1 مگابایت میره
اگه قراره منتظر بمونی به نظرم برای شاتل منتظر بمونی بهتره قیمتش خیلی با این فرق میکنه
آخه اگه ثبت نام بکنه که خوبه نمیکنه بی پدر ! اسمت نمیزنه ! میگه ما ممکنه تا یه سال دیگه پورت خالی نکنیم شما منتظر نباش برو از جای دیگه نت بگیر بعد هر چند وقت یه باز یه زنگی بزن شاید یه فرجی شد (sm74)نقل قول:
بالاخره یه گوهی باید بخورم اینجوری نمیشه (sm2)
این دیوث هنوز درگیره ، چه استخاره ای میکنه (sm2)
میگن آلبوم معلوم نیس 10ام بیاد (sm120)
شاتل تو اکثر مناطق حجم دزدی میکنهنقل قول:
آسیاتک من دارم راضی هستم
هیچ شرکتی ندیدم تایم رایگانش محدودیت نداشته باشه
اکثر شرکت ها هم شبانه رایگان رو برداشتن