رسول منشی منم کیبوردم خراب شد امروز لاجیتک بود (sm2)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول منشی منم کیبوردم خراب شد امروز لاجیتک بود (sm2)(sm81)
... 40
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خودم ک.یر کردم توش (sm2)خاک و پوست تخمه رفته بود توش تو این مدت (sm2)بعد سر ظهر یه لیوان شربت هم ریخت روش (sm2)(sm30) بردمش گذاشتم زیر فشار آب شستمش (sm128) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشکش کردم اومدم باهاش کار کنم دکمه هاش جا به جا شده بود و همین جوری بعضی از دکمه هارو خودش میزد میرفت (sm2)(sm81)
بعد سه روز چانه زدن دوستمو قانع کردن نمونه پشت کنکور من از طرف شما دوتا فحش دادم گفتم کسخول اون دختره با اون قیافه شیری ارزش نداره فردا دکتر میشی هزار نفر میان می افتن دست و پات ادم باش (sm142)
خیلی کسسخلی (sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بابام میخواسته کمد رو جابجا کنه سیمش کش اومده (sm2)
تو خودت کارنامه شو دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان به جان مادرم افتادم دست و پاش قبول نکرد بره البوم رو بگیره اخرشم بلاکم کرد خجالت کشیدم بیام بهت بگم شرمنده امیر
پیگیر شدم نگو تو استخدامی قبول نشده بود همه رو گاز میگرفت شاید بخاطر همین بود
اره بابا از همه جا اومدن براش دستمال کشیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از علوی اومدن گفتن بگو از کتاب های ما خوندی از مدرسان اومدن از همه جا این بیچاره هم خودش خونده بود بخدا مخه
میلاد وضع بازار تو چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من که ریده بدجور الان 3_4 روزی نیم میلیون فروش دارم(sm3)(sm172)
خدا خیرت بده از جهالت و سسخلی درش اوردی بلخره میره دانشگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تخیلی ترین شکل ممکن داره پیش میره (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مجبور شدم شربت ریخت روش (sm2)بعد خودمم دیگه حوصله م سر رفت بردم با فشار آب شستشو دادم مادرم گفت بیکاری چشم خودتو دربیار (sm2)(sm51)نقل قول:
این کی مرده بود (sm2)(sm81) یادش بخیر چه وقتایی که با مشت محکم میزدم روش .. خیلی خرکار بود تو این چند سال (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم وضع مالیشون بده یه چندتا دوست دارم میگن اگه درست انتخاب رشته نکنه ریده منم میخوام یواشکی به عموش بگم ببره یه استادی براش انتخاب رشته کنه جریان بهش توضیح میدم عموشم ادم منطقی هستنقل قول:
من دنبال یه چیز ده یا فوقش دیگه 20 تومنی میگردم(sm2)نقل قول:
با رتبه ای که اورده همه ی رشته ها و همه ی دانشگاه ها قبولهنقل قول:
یه کیبرد خوب وایرلس بگیر دیوث ...همین مدلو بگیر خرکار ماوس هم دارهنقل قول:
دیوث کلا 120 تومن دار و ندارمه (sm81)(sm2)نقل قول:
ور میداره میزنه تهران مهران قبول نمیشه بعدا کار دستمون میدهنقل قول:
دست دو زیاد دارم زیر 10 تومن
مگه 250 نیاورده ؟ بهترین دانشگاه تهران تا 500-600 قبول می کنننقل قول:
خب برو یه دونه 30 تومنی بگیر یا دسته دوم بگیر بعدا که پول دستت اومد یه دونه بی سیم بگیر لاجیتکنقل قول:
خداوکیلی راس میگی بعدا نرینه؟؟؟نقل قول:
اره بابا با این رتبه قبولیش صد در صدهنقل قول:
منطقه 2 هست ؟
آن لعل سٖخن که جان دهد مرجان را
بی رنگ چه رنگ بخشد او مرجان را ... (sm50)
منطقه دو هست یعنی چی؟؟ من از این چیزا سر در نمیارم ولی به عموش میگم ببرهنقل قول:
شهرها رو منطقه بندی می کنن مراکز استان منطقه 1 هست شهرهای کوچیکتر منطقه 2 شهر های خیلی کوچیک و مناطق محروم منطقه 3نقل قول:
یکی از شهر های تبریز هستیم به اسم سرابنقل قول:
سراب یکی از شهرهای استان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و مرکز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در شرق این استان است. این شهر با ۵۹٬۴۹۳ نفر جمعیت در سال ۱۳۹۰، هفتمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی محسوب میشود. شهر زیبای سراب به دلیل واقع شدن در بین دو کوه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، آب و هوایی سرد و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دارد. این شهر در منطقهای به وسعت ۱۳ کیلومتر مربع گسترده شدهاست. شهر سراب در ۸۶ کیلومتری غرب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، ۱۳۴ کیلومتری شرق [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، در ۱۸۵ کیلومتری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] واقع شدهاست و با احداث راه جدید سراب به میانه این فاصله به یک سوم کاهش خواهد یافت تا علاوه بر سراب منطقه ارسباران نیز از بنبست خارج شود.
منطقه 2 هستین
خب الان تاثیر داره واسه انتخاب رشتهنقل قول:
پزشکی تهران 100درصد قبوله خیالت راحت(sm120)نقل قول:
کسی البوم مکابیز آسمان ارغوانی کیفیت خوب نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه ممنون(sm10)نقل قول:
راسی یکی از دوستمم 1900 اورده میخواد هوشبری بخونه قبول میشه؟؟؟
آره (sm120)نقل قول:
یه جوری مشاوره میده انگار رتبه اش تک رقمی شده (sm2)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری کیسه یه گروه تخصصی گذاشتم واسه جست و جو تیمت تو جدول هنوز پیداش نکردن (sm2)نقل قول:
می ترسم از خودم، به خودم طعنه میزنم... (sm50)