بذار بشم خراب تو (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بذار بشم خراب تو (sm50)
توی این دنیای بیحاصله بودن
با همه شکستگیهای دل من
با همه تلخی قصه تو و من
من که حیفم میاد از گلایه کردن
ارزش گلایه من بیش از اینهاست
(sm50)
سلام دوستان خوبيد؟ اين كليپو از اين لينك ميشه برام دانلود كنيد و لينكش بهم بدين؟(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کدوم زبون تورو داد بزنم (sm170)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ی عکس گذاشته ویدیو نداره
(sm50)
سلام صادق جان عزیز . آخه این چه دردی میخوره (sm98) عکس هستش ویدیو نیستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روي عكس كليك كنيد تا پخش بشه اگر نشد با يه مرورگر ديگه تست كنيد هر كار كردم دانلود نشد(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اونقدرم پخمه نیستیم (sm120)نقل قول:
كلي گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق خب این ویدیو همه جا هست . . . مجبور نیستی از این سایت جا کش دانلود کنی . . . (sm2)
آخه من همينو ميخوام اگه همين كليپ جاي ديگه هست ازت خواهش ميكنم لينكش رو بهم بده(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود پاسخ این راز (sm50)
اوکی الان برات لیچ می کنم . . . (sm59)
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می تونید با رعایت نوبت ، به پرید روش . . . (sm2)
دانش گاه های کرمون هم مثل آدماش چووون گشادن . . . کاری به دکتر مکتر نه دارن . . . (sm50)
فقط صابر جان اگه طول ميكشه و يا بعدا ميذاري پخ كن چون اينجا معمولا نميام(sm93)(sm127)نقل قول:
تو تل هم گفتم.موسسات کلا اینجوریه غیبت کنی خودشون حذف می کنن.مال ما هم اینطوری بود تا اینکه پردیس شد.نقل قول:
نقل قول:
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) (sm176) (sm51)
چوون هرچی دانشجو کرمونی رو .....(sm59)نقل قول:
ب شخمم صص همه هرچی درس و دانشگاه(sm178)
چقدر عصبی
(sm2)(sm50)(sm2)
عوارض بی پولی و بی کار و بی کی ری(sm172)
كارت بيسته(sm127)نقل قول:
فدا مدا . . . (sm176)
خستم!نقل قول:
میفهمی خسته!!!(sm27)
- (sm2)
خوب تلگرام برگشت
فقط قط و وصل میشه
شکیلا . . . (sm50)
(sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
صدای تو صدای باد و بیشه
صدای من صدای کوه و تیشه (sm172)
دلم یه قصّه ی بلند اعتراضی می خواد . . . (sm50)
مثل کتاب در سفر اثر خانوم مهشید امیر شاهی . . . (sm50)
باید زد و پاشید(sm25)
به خدایی که مهشید بود هم شهری یِ هادی بود . . . (sm50)