با تمام نفرتم از پرویز چارلی چاپلین و بیشتر بازیکنای استقلال ، دوست دارم استقلال ببره چون پرسپولیس ببره طرفداراش تا یه سال همه رو جر میدن (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
با تمام نفرتم از پرویز چارلی چاپلین و بیشتر بازیکنای استقلال ، دوست دارم استقلال ببره چون پرسپولیس ببره طرفداراش تا یه سال همه رو جر میدن (sm25)
فیلم the exorcism of emily rose رو ببین عالی بازی کرده نقش رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه تلویزیونی میترای افغانستان نیز دربی 81 را برای هم زبانان افغان مان به صورت زنده پخش خواهد کرد (sm2)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبی تر از دریاها هم لحجه ی بارونم
رنگ زمین نمیشم از جنس آسمونم (sm118)
شیرین من
تلخی نکن با عاشق
تموم میشن
گم میشن
این دقایق ...
اشترم بزن
Julia Volkova - Keep Close - Music video - 2015
اینم صوتیش
uploadbaz.com/kt3i5qomvd98
(sm2)گفتیم مردی دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]