البته منکه شیرازی نیستم خواستم اطلاع عمومی دوستان بالا بره(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته منکه شیرازی نیستم خواستم اطلاع عمومی دوستان بالا بره(sm59)
فکری امارشون خیلی درست و راسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا این حروم زاده ها همشون از دوره این دیگ یه لفت و لیسی میکنن و سودشونو میبرن
به هرکی که قبول دارید من نشستم کلی این اهنگو گوش دادم ببینم چرا بقیه خوششون میاد نکنه مشکل از منه
به خدا بیشتر ازش متنفر شدم هم کس شعرایی که میخونه هم صدای مستراحش
نه عزیزم خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هرچی دوست داری صدا بزن
این اسی بنده خدا مخش رد داده چندبار بهش گفتم برو خودتو فارابی معرفی کن هی میگه شنبه شنبه(sm2)
حالا جدا از خزو خیلایی که میگی و درسته،مثله همه سایتا کارای این خواننده اماتورا رو هم میزنه با لوگوش پایین کاور.من نمیدونم مزنش چقدره و از ملت چقدر پول میگیره ولی من نمیدونم دلیلش چیه ولی همین اماتورا اگه موزیک تخمیشون از این سایته پخش بشه در حدی تو کونشون عروسی میشه انگار جایزه گرمی گرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه یه شبکه اچ دی هم راه انداخته ولی هنوز برنامه هاش شروع نشده.حالا خدا داند اونور چه گهی میخوان بزنن
یادمه چندوقت پیش یه بخشنامه گذاشتن هرکی با اینا همکاری کنه ممنوع الفعالیت میشه زانیارم سره همین ممنوع الفعالیت شد
کاشکی این همایون دوزاریم میزدن میترکوندن ولی این مافیایی که پشتشه نمیذاره
واقعا باید رید تو بازار موسیقی کشورنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ! (sm50)
می خوامت شدید ! (sm127)
خوبی از خودته !
الان چند وقته همه از من فراری شدن !
شنیدنِ این حرف از تو حالی میده !
وقتی فقط یه روز توی هفته از خونه بری بیرون اونم برای زهرِ ماری خوردن وضعیت بهتر از این نمیشه !
مخلصم داداش(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از این درد مشترک های بی علاج...امیدوارم عمرمون سریع بره و ب انتها برسیم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الان فازِ تعریفِ ماجرا هام نیست ! یه روز سرِ فرصت میام برات تعریف می کنم و تو هم تعریف کن بل کم یه زمانی رد بشه !
آدمک دریای درده دل من
گُل پژمرده و زرده دل من
(sm74)