همه به اینجاشون رسیده بود و به روی خودشون نمیاوردن؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه به اینجاشون رسیده بود و به روی خودشون نمیاوردن؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوساله هم یکی را بلعید سهوا (sm50)
(sm118)
فخر فروشی گناه نیست بیماریست (sm50)
میلاد علیه السلام (sm50)
نه من هیچ وقت دفترام باهام نبود مث تو که هیچ وخت پشت مدرسه با سرایدره شلوارت پات نبود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاو هم دوستان خود را داشت (sm50)
همونا که مدادرنگی 24 رنگ داشتن؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونایی که از بس خایه مالی میکردن دستاشون پینه میبست (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی لایک (sm120)(sm174)
از حرف مفت زن فرار کنی گیر نگاه چپ کن بیفتی به رو خودتم نیاری(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله ت نیاز به تفسیر داره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همونایی بودی که دفترشونو یادشون میبرد ببرن بعد بابا مامانشون وسط زنگ میاورد ؟(sm50)
زدی تو خال (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
همونایی که زنگ آخر زودتر میرفتن تا گنده های مدرسه نگیرنش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبیر همدانی صد کاروان شهید (sm50)
سجاد چه ادم کثیفی بودی نمیدونستم (sm50)
اجنبی است دیگر (sm50)
هیکلو نبین پیشت خاکیمو مردنی (sm70)(sm50)نقل قول:
گله ی ما را گله از گرگ نیست! کین همه بیداد شبان میکند(sm172)نقل قول:
قضیه رو ناموسیش نکن جان سینانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی که خطکش تصویری شکست میانه ی تنبیه (sm50)
من از شبانم بریدم میخوام گرگ شم کم کم خودمنقل قول:
ولی من همینی که میبینی هستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دلت پره ! می دونم
تقصیر تو نیست
یقه یکی رو باید بگیری
ولی کسی نیست
می خوای بزنی بیرون
راه نیس
به من فحش بده
تو خفقانی منم کشیدم سخته
(sm50)
چقدر فیروز هیچکس خوبه(sm50)
تا بوده این دنیا همین بوده!نقل قول:
خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
حتماً طرفای آفریقا هر روزشون نوروزه
آخه اینجوری حساب کنی پر هاجی فیروزه
(sm50)
دنیا دیگه چی داشت و رو نکرده(sm50)..بیخیال..هنوز خدارو دارم..تنها کسی که نمیتونن ازم بگیرنشنقل قول:
چش (sm50)نقل قول:
اَ این آدم مثه خر کار کشیدیو جایی نی بره چوننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول ندادی حساب بانکیت هی بشه پر(sm50)
- (sm50)
آتش به چکار آید
تریاک را به بازدمت پز... (sm50)
چش مایی(sm10)نقل قول:
فقط خواستم فضاتُ عوض کنم ولی ....(sm50)
(sm127)نقل قول:
نمیدونم چی شد یهو پلی کردم یه دنیا خاطره اومد جلو چشم (sm50)
old money(sm50)
تجدید ناب شهریور (sm50)
ما هم هوایی کردی (sm50)نقل قول:
روزی که رفت بر باد روزی که داد بر باد
روزی که رفت از یاد روزی که ماند در یاد
Satantango 1994 Part 1/3 (sm27)
آوج چ کرد با ما این جان روزگارنقل قول:
آوخ چ نمره داد به ما آموزگار (sm50)
(sm98)