سیگارش . . . (sm127) (sm74) (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیگارش . . . (sm127) (sm74) (sm127)
جدیدا مد شده (sm51) (sm2)(sm51)
(sm182)
به نظرتون این شکلک پسره به دختره چی گفته که داره کتک میخوره ؟
(sm31)
تا به حال به مغزتون هم خطور نکرده بود ... مختون الان هنگ کرده(sm14)
(sm50)
هادی دندانت خوب شد؟
منو تو با پای خسته سوی روشنی دویدیم
بی دریغ از کوشش ما که به آخر نرسیدیم
منو با دلواپسی هام توی نیمه راه گذاشتی
واسه این شب زده افسوس
دیگه احساسی نداشتی
بذار تا از دو چشمام اشک بباره
شکست من برات فرقی نداره
گناه توست که بر این حال و روزی
بسوز ای دل سزاواری بسوزی
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم به زور قرص آروم شده باید فردا نوبتت بگیرم برم بکشم
من با کشیدن دندان موافق نیستم ولی یه موقعی کار از کار گذشته باید بکشید. پُر کردن دندان بهتره
بسوزه پدر بی پولی و بیکاری ....
یک دندان پر میکنند 500 هزار تومان .
دندان میکشند 50 هزار تومان
بنازم دفترچه تامین اجتماعی برادرم رو (sm2)
ما قیمت با همون دفترچه بیمه عرض کردیم. 50 تا 500 هزار توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خود تامین اجتماعی هم خدمات درمانی داره و رایگان هست و فقط پر میکنه نه کشیدن ...
ولی دفترچه کسی دیگه قبول نمیکنند . مگر مطب های خصوصی
نه دندان هم میکشن
نمیدونم اینجا که اصلا نمیکشند . فقط پر میکنند . حالا شهر شما تامین اجتماعی یه حالی به مردم میده . خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا عصب کشی نمی کنن (sm2)
خب عصب کشی واقعا تخصص میخواد . کار هر دکتری نیست . فوق العاده باید پزشک حرفه ای باشه .نقل قول:
ما تو شهرمون یک پزشک داریم فوق تحصص ریشه یابی دندان و عصب با چشم میبینه همه دکترا میفرستن پیش اون ...
همون بکشن بهتر...(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کسی نتونست جواب بده. سئوال به این اسانی .سئوال سخت امتحان جواب میدی اینو نتونستی خخخخخخ
پسره به دختره گفته بود اگر ممکنه بده بزنیم(sm30)
شرمت باد ای دستی که بد بودی بدتر کردی
هم بغض معصومت را نشکفته پرپر کردی
(sm50)
سر برده در گريبان بي خودتر از هميشه
حيفت نهايتي كه با من برابر كردي
اي تكيه داده بر من اي سر سپرده بانو
با اين نادرويشي ها آخر چرا سر كردی
دستي با اين بي رحمي ديگر بريده بهتر
بر من فرود آر اينك بغضي كه خنجر كردی
(sm50)
خاک خسته (sm1)
نعره کن ای سرزمین جان سپردن نعره کن (sm74)
این فیلم جدیدا یا نسخه ی با کیفیت نیومده یا زیرنویس ندارن.
دوستان چیزی به ذهنتون میرسه بگید.
مصوبه داده بودن گفتن که اینترنت غیرحجمی میدیم نصف ترافیک داخلی و نصف ترافیک خارجی که ترافیک خارجی تمام بشه سرعت میاد روی 128 کیلوبیت و قطع میشه . الان که من از حد ترافیک خارجی هم گذشتم ولی نه سرعت کم شد نه قطع کردن .(sm2)
کدوم فیلم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تلگرام آزاد شد (sm120)
(sm50)(sm172)
فیلمای جدید خارجی منظورمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله تلگرام ازاد شد.ولی ریدن تو سرعتا(sm2)
Marshall
اینو می گیرم فک کنم خوب باشه
حمله کردن حالا کانال ها جبران کردن 100 تا پست گذاشتن (sm59)نقل قول:
ندید میگم خوب نیست ...
دیگه همین مونده ته دیگ (sm120)
(sm50)
اینو دیدی
Colossal
زیرنویسه فارسی را میخوای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش وقت گذاشتن نداره ، از این سه تا هر کدوم رو ندیدی ببیننقل قول:
Breathe 2017
Certain Women 2016
Rebel In The Rye 2017
دیدم (sm178)
فیلمای خوبی بودن این سه تا