میلاد جان اخرین باری که کیسه مارو برد شما فک کنم دبیرستانی بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد جان اخرین باری که کیسه مارو برد شما فک کنم دبیرستانی بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی واسه لنگیا خوب شد تا چند وقت راحتن با آلت بنگسون پز میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بزار لیلا هم دفاع کنه(sm2)
بابا پنجعلی خطاب به مظلومی
ما بریم دیگه بسه (sm2)
ﺍﻭﻥ ﺯﺭﺩﻩ ﮐﯿﻪ ﻭﺳﻂ ﺯﻣﯿﻦ؟ ﺑﯿﺎﺭﺵ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﯾﻪ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ ﺗﻮ.
- ﻣﺤﺴﻦ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﭘﺮﻭﯾﺰ ﺧﺎﻥ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﺯﯼ،
( ﺩﯾﺎﻟﻮﮒ ﻣﻈﻠﻮﻣﯽ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﯿﺎﺭﺵ)(sm2)
آقایون داداشا با دو و دویست بودجه لنوو 5170 بگیرم یا ایسوس با سیستم پایین تر
ایسوسی که مد نظرته کدومه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با این بودجه همون لنووو رو من پیشنهاد میدم
مدل خاصی مدنظرم نیست احتمالا از سری x یا kنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته وزنش برام مهمه چون خیلی جابه جاش میکنم
نمیدونم باید جزئییاتو ببینم حالا ولی ندیده میگم با این بودجه لنووو انتخاب خیلی معقولانه تریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرس تا سر حد مرگ (sm88)
مهم ترین بازی دوره دوم خوزه (sm50)
(sm27)