ببینم میتونم تو رو هم مدرنی کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینم میتونم تو رو هم مدرنی کنم (sm120)
دیگه البوم نمیدن ؟ دوره شون تمومید ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
11 سال پیش دوباره قهر کردن ، به صورت فوق اسیدی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ماه پیش آشتی کردن ولی دیتر گفته دیگه بر نمیگرده (sm74) اما توماس میخواد آلبوم بده و میگن دیتر هم به عنوان آهنگساز هست تو آلبوم جدید
سر چی قهر کردن (sm70)؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش کی میاد تاریخی چیزی گفته ؟(sm173)
معلوم نیست واسه چی قهر کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه البوم سولو از توماس هست که 13 ژانویه میاد ولی آلبوم رسمی و جدید رو فقط گفتن 2015 و تاریخ نداده فعلاّ
تو همه گروه ها بیشتراشون با هم قهر میکنن همش (sm2)نقل قول:
آره همیشه هم پای یک زن در میان بوده (sm120)نقل قول:
سال 1987 که قهر کردن ، تقضیر نورا زنِ اول توماس بودکه دخالت میکرد . بهترین سالهای عمر توماس نابود شد (sm74)
اما 2003 رو بعید میدونم کار کلودیا باشه (sm120)
(sm2)نقل قول:
ولی ما طرفداری یه کسی هستیم که همیشه در صلح و صفا (sm59)هستن ... (sm120)
(sm81)خیلی دلم گرفت تو اون پیاده رو
این بازیا چیه باید میومدی
دنیامو غم گرفت گم کردمت تورو
حتی یه ثانیه باید میومدی (sm81)
خارجه میفهمی خارج (sm120)نقل قول: