صابر دهن سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر دهن سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوچ نیست ^_^
دیگه چی!!!
خجالت نمیکشی!
بزنم نصف بشی!
(sm142)
من درد ترا ز دست آسان ندهم
دل برنکنم ز دوست تا جان ندهم (sm98)
نشد... چیزشکنم افاقه نکرد (sm172)نقل قول:
کمرون:اینو بدون بافتبرداری نمیتونی تشخیص بدی.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]:چرا میتونیم. درمانش میکنیم اگه بهتر شد یعنی درست فکر میکردیم.کمرون:و اگه اشتباه کنیم؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]:یه چیز جدید یاد میگیریم!(sm2)
ویلسون:حواست هست موبایلت از کار افتاده؟ تو هیچ وقت موبایلتو شارژ میکنی؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]:شارژم میشن؟! من همش موبایل جدید میخرم.(sm2)
دلیلشو نمیدونم اما اکثرا غیر منطقی پیش میاد ، اصن مگه عقلانی هم عادم عاشق میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودم نمیخواستم که میخواستم واسه میلاد بخرم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی انصافی خانوما با لاک خیلی دستاشون زیباتر بنظر میاد
الان یکم کار دارم ، کارم تموم شد واست آپ میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیرو اومدم دان بکنم دیدم 8 فصله (sm77)نقل قول:
هر فصل 22 قسمت ، پشیمون شدم برگشتم اومدم خونه (sm70)
(sm19)نقل قول:
باورت میشه من تو 1 ماه 5 فصلش رو دیدم (sm120) الان دلم نمیاد سه فصل بعدیشو ببینم (sm120)نقل قول:
اونوخ اسمش چیه این سریال ؟؟!نقل قول: