نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا. همه داغونن. تُف تو روزگار (sm172)
داره دانلود میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا. همه داغونن. تُف تو روزگار (sm172)
داره دانلود میشه
خخخخخخخخخ تـــــــــــُُُُُـــــُــ ُـُـُـُـُــــــفنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ، اسم من اونجا صابر68 هست ، نوید هم اسمش همین نوید میباشد
دان کردی خبر بده که بیام اونجا درخواست دوستی بدم تا راحت پیدات کنم
چیزم تو کــ.ــون صافت (sm70) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دانلود شد. حالا چه کنم؟ (sm192)
اینجا هیچکس نه تربیت داره نه خانوادگی (sm81)نقل قول:
تو کی میخوای بزرگ بشی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر میرزا کوچک خان
پ.ن
چقدر جنگلِ خوسی
میلتِ واسی
خسته نوبوسی
می جانِ جانانَ
تِرِه گِمه میرزا کوچی خانِ(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثبت نام کن اسم یوزرتو بگو ، منم الان میرم تو بازی ...
میرم تو قسمت تخته نرد یه اتاق میزنم ، تو هم بیا تو قسمت تخته نرد اونجا اسم منو دیدی بیا تو اون اتاق دیگه من ردیفش میکنم
شوخو بود عزیزم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نرم افزار رو ران میکنم ارور میده
کجا ثبت نام کنم؟(sm192)
همون... تُخس بودن از شکلش میباره (sm2)نقل قول: