(sm120)اشترم من بی گناهم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اشترم من بی گناهم
شاسکول بازی در نیار بوت کن رو فلش بهترین روشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستمم واسه 5 سال پیشه . بوت فلش نداره (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی من سیستمی که مال 14 سال پیشه بوت نصب کردم بعد 5 سال پیش نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جک گفتی باز
power iso رو نصب میکنی یه درایو مجازی عینه دی وی دی رام برات درست میکنه.نقل قول:
فایل ایزو رو از داخل برنامه وارد میکنی به درایو اونم برات بازش میکنه.انگار دی وی دی گذاشتی توی کامپیوتر
تو قسمت تنظیمات بوت که میرم ، فقط فلاپی و دی وی دی رام میاره (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 سال پیش مگه عهد حجره که نداشته باشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
اووووووووووووووووووووو اینکه قدیمی شد دیشب دیدمش(sm2)
یه چاوشیسته تو فیس و گروه چاوشی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط babamasoud [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]