ری استارت میکنم میرم تنظیمات بوت که ترتیب بوت رو بچینم . یو اس بی رو نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ری استارت میکنم میرم تنظیمات بوت که ترتیب بوت رو بچینم . یو اس بی رو نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک زنجانی چجوری پولدار شد
باس قبلش usbرو زده باشی تا اونجا نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلش رو بزنم به یو اس بی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن به کیون ممر بوت رو بزن (sm2)
چه ربطی داره من چنین چیزیو تا حالا ندیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگاه باید باشه ربطی به دیوایس نداره
به محض اینکه گفت فهمیدم منظورش چیه برای اینکه برای من همیشه اینجور بوده تا فلشو نزنم به usbتو ستینگ مادربوردم قسمت بوت نمیادش حالا اگه برای تو میاد حتمن ادم معمولی هستی (sm120)نقل قول:
(sm118)کاهش فروش تبلت در سه ماهه سوم 2015 برای تمام کمپانی ها
اخجون من از تبلت متنفرم نسلش ورکنده شه (sm120)
برند مادربردت چیه