نه نداره فک کنم فقط سبز شدم همین(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه نداره فک کنم فقط سبز شدم همین(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم دیدم مدیر شدی گفتم برم و نبینم بارون به این روز افتاده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الاناس که مشکی بشم (sm25)
(sm2)
(sm25)
توماس مولر طی صحبت هایی اعلام کرده برنده شدن دوباره توپ طلا از سوی کریستیانو رونالدو، کسل کننده خواهد بود.(sm120)
دنیا چقدر تخیلیه
مدیریت رو ببین
بوی هود رو دیدی؟(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسيييييييييي كيفيت (sm59) پس بيزحمت از عملكردت تو اون 3 مين صحبت كن برامون مستفيض شيم (sm2)
بعد از اعلام ترک نیویورک ردبولز از سوی تیری آنری، آرسن ونگر ابراز اطمینان کرده او روزی حتما به آرسنال بازخواهد گشت.(sm77)