آهنگ : شعبون کدخدا
ملودی و تنظیم : عباس معصومی
باریکلا شعبون کدخدا باریکلا
باریکلا مرد با خدا باریکلا
نمیدونم چی چی ... شهر ساری باریکلا
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ : شعبون کدخدا
ملودی و تنظیم : عباس معصومی
باریکلا شعبون کدخدا باریکلا
باریکلا مرد با خدا باریکلا
نمیدونم چی چی ... شهر ساری باریکلا
آمریکا لبرون جیمز و کوین دورانت رو نبرده ، امیدش به ریش و پشم جیمز هاردنه (sm120) احتمال زیاد فینال اسپانیا - آمریکا ، قهرمان هم اسپانیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپانیا تیم خیلی خوبی داره ولی من همیشه بسکتبال امریکا رُ ترجیح میدادم به خاطر بازیکنا گولاخش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که صد البته (sm120) اگه جیمز و دورانت یا آنتونی بودن آمریکا با اختلاف قهرمان میشد ولی با این بازیکنا تو فینال اسپانیا کم میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسکتبال(sm25)
امسال رقیب چلسی سوانزیه نه سیتی و ارسنال(sm120)
(sm132)(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 76' آث ميلان 3 - 1 لاتزيو
دو هفته دیگه با هم بازی دارن ، فینال زودرس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیرفتن بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین برزیل هفته ی پیش با اختلاف 33 تا به آمریکا باخته بود
مجري: فاميل دور اين برگه چيه دستته؟
فاميل: ليست کلاساييه که بچه م رو توش ثبت نام کردم،نوشتم که ساعتاشون يادم نره
بده ببينم...زبان انگليسي؟ برنامه نويسي کامپيوتر!؟ فيزيک هسته اي!!!!؟ اينا چيه!؟
فاميل: آقاي مجري اين بچه همسايه الفبا رو ياد گرفته نميدوني ننه باباش چه پزي ميدن! ميخوام روشون رو کم کنم!
مجري: پس اين بچه کي بايد بچگي کنه!؟
فاميل: از هفت تا هفت و نيم کلاس نداره،ميتونه اونموقع بچگي کنه! تازه واس آينده ش هم خوبه،مثل من آس و پاس نميشه
مجري: يني چون تو نتونستي به جايي برسي اين بچه حتماٌ بايد دکتر مهندس شه!؟
فاميل: خدا نکنه! دکتر مهندسا که همه بيکارن! من ميخوام بچه م کلاهبردار حرفه ای بشه!(sm2)