دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی
لحظه های بی تو بودن می گذره اما به سختی
دل تنها و غریبم داره این گوشه می میره
ولی حتی وقت مردن باز سراغتو می گیره
می رسه روزی که دیگه قعر دریا می شه خونم
اما تو دریای عشقت باز یه گوشه ای می مونم
(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی
لحظه های بی تو بودن می گذره اما به سختی
دل تنها و غریبم داره این گوشه می میره
ولی حتی وقت مردن باز سراغتو می گیره
می رسه روزی که دیگه قعر دریا می شه خونم
اما تو دریای عشقت باز یه گوشه ای می مونم
(sm50)(sm50)
صبح بخیر شرق (sm2)چطوری آرمان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خودمونیم شانس آوردیم (sm120) کَیانوش با اون صندوق عقبش نشست که بکشه رو سینه با عرض شرمندگی یه احساس ریدنی در چهره اش احساس میشد (sm2)شاسی بلند هم هست عین دخترا که بدتر (sm2) وقتی میشینه به زمین برخورد میکنه (sm2) با این حساب فک کنم رکورد لندن که هیچ ، رکورد تمامی ادوار رو بزنیم (sm120) البته با این پیش بینی من ، از امروز همه حذف میشن(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)دیشب کجا بودی (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
م ِ از سید مظفر به تو دخیل اَ بِندوم
نظرُم هَ بیارُم یِتا کیسه ی گندم(sm74)
میلاد سلطان سریر ارتضا علی بن الموسی الرضا المرتضی مبارک باد
(sm74)چقد راضیم هارد ssd خریدم
مشکلت برطرف شد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)از فایرفاکس 64 بیتی بود الان چن روزه 32 بیتی نصب کردم موشکلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه همین هفته پیش بود داشت غر میزد که چرا بهم نگفتین (sm2) ینی کم مونده بندازه تقصیر ما (sm2)
رسول کیبوردم درست شد (sm2)
(sm54)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو دیره من ازین فاصله ها بدجوری گریه م میگیره (sm74)
نه یه دست رفیق دستام نه شریک غم بودی
واسه حس کردن دردام خیلی خیلی کم بودی
توی شهر بی کسی هام تو رو از دور می دیدم
تا رسیدم به تو افسوس به تباهی رسیدم
(sm50)
خواهرم شعر میشود هر شب (sm242)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشهریِ خری داری (sm50)نقل قول:
او که دارد از لبانت سیب می دزدد
او که داری بر لبانش سیب می کاری
آدم خوبی ست اما خاطرت باشد
وای اگر دست از سرش یک لحظه برداری
Me Before You 2016(sm132)بلوری اومد
(sm59)
البته شورت خانومت به کنار (sm2)
مبارکه... (sm118)(sm70)(sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگر به دلم تلاطم سابق نیست... (sm81)
(sm155)
بعد 3-4 ماه خراب شد... (sm172)
منم بیردینامیک خریدم خراب شد (sm172)250 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم قیمتش همین حدودا بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله سر و کله زدن با دیوثای گارانتی رو ندارم (sm1)
یخورده کت و کلفت به نظر میرسه ولی خوجیله... (sm132)
پ.ن: الان که زوم کردم فهمیدم خیلی هم زشته... (sm59)
میوه ی درخت وهمم... (sm50)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست... (sm50)
بارانااااا بارااانا باراناااااا باراناااااااااااااااااااا اااا (sm30)
تو تیمارستان عشقت واژه هامو بستری کن ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی چاره دل که غارت عشقش به باد داد (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حالت بهتره امروز ؟!
انگار با من از همه کس آشنا تری . از هر صدای خوب برایم صداتری (sm50)
مرسی رفیق من بابک نازنین بعدا اگه وقت کردی برام بفرست (sm127) (sm134)