مقابل مالاگا از کیون اوردیم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مقابل مالاگا از کیون اوردیم(sm2)
من تو تیمی که قهرمان جهان شدن کروس و لام رو ارجع تر از این میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه مشکل اینه که فصل متوسطی رو داشت (sm120)
اولین حق خوری رائول بود که دادن به مایکل اوون(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیلمیرم (sm120)یهودیا فک نکنم مسیحیام که شونصد نوع دارن شاید یه سری دارن یه سری ندارن (sm120)نقل قول:
کی بود بین دو نیمه میگفت تیم خیلی خوبه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوجه منظورتون نمی شم دوست خوب من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بار دراماتیک داستان رو بالا می بره (sm120)
منتقدین گرام (sm120) , فیلم Take Shelter 2011 کی میبینین و نقد میکنین ؟ امشب ؟
قاتلشم رونالدو بود(sm2) 2012 تو برنابئو 2 تا بهش زد پارسالم 2 تا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه دوم منظورم بود(sm98)نقل قول:
یه زمانی مثلا کان یه تنه تیمُ تا فینال آورد ولی این جام کسی در حد آمان نبود حتی فینال بیشتر پالاسیو زد در و دیوار تا خود نویر بخواد کاری بکنه....نقل قول:
با همین دلقک بازیا جلو تیمای شخمی که ماد بیرون خودشُ مطرح کرده(sm120)حال میکنم بیاد بیرون به گا بره(sm120)