این اپیزودشم مث اینکه بالای یک ساعته حجم رفته بالا
نمایش نسخه قابل چاپ
این اپیزودشم مث اینکه بالای یک ساعته حجم رفته بالا
(sm120)خب مث اینکه امیدی نیس همون 200 مگی 480 رو میگیرم البته فردا صب
450 مگ گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که بالای یک ساعتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی حرف از سرعت زد ؟
بعدش گفتم یکی شدن ولی بازم میگم من کی حرف از سرعت دان کردم ؟ (sm120)نقل قول:
امیر 20 آهنگ برتر بیژن مرتضوی تو سایت هست ؟
نه خیلی تلاش کردم که دیگه نکنم ولی خود به خود بدون هیچ خواسته ی قبلی بلد میکنم
(sm2)
عشق ببین چه میکنهنقل قول:
جادوی عشقه دیگه (sm120)