سلام به همه ی بچه های گل انجمن موزیک باران امیر,الی,...(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه ی بچه های گل انجمن موزیک باران امیر,الی,...(sm127)
بعد از چند مدت دوری باز اومدم(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
٥ تومن بن اسياتكنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونید رفتم حج حاجی شدم.البته شانس آوردم اونجا کارمو نساختن و زنده هم برگشتم...(sm2)(sm30)
به به آقو مهدی گل خوبی داش خطر؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به عزيزم هندونه سوراخ سوراخ تو خوبينقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبرا
تو منا كاري باهات نكردن؟؟(sm2)
به نظر من باید به برانکو زمان داد. پرسپولیس خوب بازی میکنه اما نتیجه نمیگیره. 6 یا 7 امتیاز هم بیشتر با صدر فاصله نداره. با دو سه بازی میتونه خودشو بالا بکشه...
ديوث پس ميخواي سوييچ بنز بدم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عامو من ٢ تا خط بيشتر ندارم خب چه كنم.نقل قول:
تو يوزر منو قرمز بكن برات ٢-٣ تا ديگه ميدم رديف كنن
به نظر من جایزه خوبی فقط قبل از دادن جایزه عکس طرف رو هم ببین شاید کلید خونت دادی بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]