داش علی منصوریان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داش علی منصوریان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام یادم بدی...راستشُ بگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصوریان و مجیدی مربی های بعدین(sm120)نقل قول:
(sm98)
بازی با دورتمند یادته بهت گفتم این بایرن واقعاّ فرق کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دورتموند فک کنم تیم 18 جدوله ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش مربی پرسپولیس شه (sm120)نقل قول:
با سواد ترین مربی و باشخصیت ترین مربی بوده که تو این 10 سال بعد از دنیزلی وارد شده تو ایران اسکوچیچ ه (sm120)
در زمینه کامپیوتر صفرم با ارفاق(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخشان دیشب اومد گفت به هیچ وجه من با بازیکن حرف نمیزنم در شان و شخصیت من نیست ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداشُ پخش کرد کرکره خنده بود(sm120)
باشه (sm120) ولی پاسکاریشون فرق کرده نسبت به قبلنقل قول: