اوني كه بخوام كليد خونه بهش بدم عمرا اينورا پيدا نميشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوني كه بخوام كليد خونه بهش بدم عمرا اينورا پيدا نميشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا كي گفته ميخوام به تو جايزه بدم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خودتو قهوه اي كن تازه جايزتم ميدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چندتا كد ميخواي قرمزم كني ديوث
خیلی دیوثی(sm2)نقل قول:
چرا برگشتم فهمیدم حامله شدم(sm2)(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داری مخ امیر رو میزنی اونوقت میگی اینجا پیدا نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوثا جايزه منو مسخره نكنيد اينروزا برادر به برادر هزارتومنم نميده من ميخوام ٥ تومن بدم فقط براي شركت توي نظرسنجي(sm2)
عهههههههههههههههههههههههه ههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندماهته عصیصم؟(sm2)
من فکر کردم فقط در حده انگولک منگولک بوده.نگو دیگه رسما کردن توش(sm2)
عامو خب تو هنوز چرا نفهمیدی من فقط دنباله دافم.نقل قول:
حالا اگه مخه امیر زده شد کلید میدم خودتون 2 تایی برید اختلاط کنید(sm2)
دیوث پته منو نریز رو اب(sm2)نقل قول:
مگه خر مغزمو گاز گرفته ازین کارا بکنم.
همین بن اسیاتک هم حدس بزن از کجا میارم.(sm2)