خره 1 گیگ ترافیک مفتی بده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خره 1 گیگ ترافیک مفتی بده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهشون شارژ همراه اول 5 تومنی بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی خطر بازم از این تاپیکا بزن ! خوش گذشت (sm2)(sm30)
از تو خیری بهشون نمیرسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تو 2 بار بهم بدی 1 شاک مجلسی هم برام بزنی 1 تومن شارژ بهت نمیدم په برسه به 5 تومن ......(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیره تو و اون رسول قرمساق سیاه سفیده ریدید بهش.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما باید بیام بگم من شهرزاد میخرم بعد روش ترافیک رایگان میدن تا باور کنی چونی؟(sm2)نقل قول:
شما از یوزر من حرف ناشایستی شنیدین عایا ؟؟؟ عایا به راستی من حرفی زدم ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
افکار پلیدی تو ذهنت داشتی با اینکارنقل قول: