(sm115) لاشیا گفتم البوم خواننده هایی که دوس دارین بزنین اگر البوم تو راهه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm115) لاشیا گفتم البوم خواننده هایی که دوس دارین بزنین اگر البوم تو راهه
با شما بود(sm120)
سیتی امسال دیگه مدعی نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسالم با سلام و صلوات بردن
پیگیرینی مربی نیست که (sm70)
امسال چلسی با فاصله مدعی اول
سیتی دوم
بقیه هم پشت سرش (sm98)
البوم کی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده های محبوب من نیستن هیچکدوم (sm120)
جمعه روز بدی بود. بوی عیدی بوی توپ با تو معنی می گرفت. ای کاش حضورت صدایت را دلچسب تر می کرد اما نبودنت باعث نمی شود که هرگز از کوچه-پس کوچه های ذهنمان دور شوی. فرهاد! هنوز هم جمعه روز بدی است.
صدایت می ماند و می ماند و می ماند تا همه حضورت را تجربه کنند و به راستی این تنها صداست که می ماند. فرهاد این روزهای مردم ما چه بی صدا می گذرد و همه فکر یک سقفند. آن روزهایتان را که ورق می زنم افسوس می خورم ای کاش ما هم صدایمان به گوش مردم می رسید. روزگارمان بد نیست. خدا را شکر. گله ای نیست اما دوست داشتم تجربه کنم بزرگی و فریاد زدن هایت راکه چه عاشقانه عشق را روایت می کردی.
هنوز هم کاغذهایمان رنگی است. هنوز هم سقف هایمان بی روزن است. هنوز هم فرهاد، فرهاد است. و هنوز هم فریاد فرهاد ماندنی است.
محسن چاوشی
جرارد اگه نمیرید لیور قهرمان میشد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالش هست که قهرمان بشه اما اینجورم که تو میگی از فاصله خبری نیست
این پستت رو دخیره میکنم به وقتش نشونت میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه تیما رُ دیدم فاصله شاید بیش از اونی باشه که منم فکر میکنم
امسال منتظر اتفاقای عجیب غریب باشین (sm132)
با لیگ اسپانیا اشتباه گرفتی فکر کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا میگم
الی اهنگ محسن چطور بود؟