ماشالله واسه اینجور فیلمها 60 نوع زیرنویس واسه هر قستمش موجوده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشالله واسه اینجور فیلمها 60 نوع زیرنویس واسه هر قستمش موجوده (sm120)
جدیدا یه جور هماهنگ میکنن که به بیشتر ریلیز ها هماهنگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm67)
آره ولی چون 4-5 تا از فیلم ها مال قبل از 2010 هست پیش میاد که هیچ کدوم به هم نمیخورن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا به سرم اومده
نبینم خجالتتو (sm10) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتی که مجتبی داد دیگه خودش مرجع پخش زیرنویس فیلماست ، خیالت راحت باشه زیرنویش ایکس من همه جا هست اصن اسم فیلم رو تو گوگلم بدی تا دلت بخواد زیرنویس ایکس من رو میده ، ولی ایکس من فقط دو قسمت آخرش خوبه ، بقیه قسمتاش بچه گونست حوصله عادم سر میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمهایی که شهرت زیادی دارن مثل همین x men اینطوری نمیشن معمولانقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه من با مسئولیت رسول و صابر دانلود میکنم اگه مشکلی پیش بیاد.......... میکنم
(sm70)
اگه مشکلی داشت بگو من خودم Arian Drama یکی از بهترین مترجمین رو میفرستم خونتون واست ترجمه کنه (sm70)نقل قول:
به دختره گفتم نتتوگــ.اییدم ...
میگه تو به ننم چیکار داری بیا خودموبگــ.ا
خواهشی که دارم متنو درست بخونین.
یه نقطه کم و زیاد شد.ببین چی شد!
نتتو...
الانم من دارم تلــ.مبه میزنم
کلید اسرار
این قسمت
(نقطه سر نوشت ساز)