باید میومدی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
باید میومدی ...
اکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه به نظر مخاطبینم احترام میزارم (sm2)
من حاضرم تو کی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد میشه پس این اخرین کارتون باشه تو همین اوج خدافظی کنید برا ما ماندگار تر میشه جدا (sm2)
امروز از اولش حسم یه جوریه ..
تو فکرشم از محسن شکایت کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر(sm10)
گویا اهنگت به دست زانکو رسیده شبا جای قصه شب اهنگ تورو گوش میده مخصوصا تیکه اخرش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قنداق بخور واسه حست خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دویتا (sm50)
عجب گوهی خوردیم ریلیز کردیم(sm2)انگار همه دل کردن (sm2)شرفمون رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]