(sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تاپیکه رو برگردون لامصب رفاقت سرت بشه خو(sm2)
حال ندارم دوباره بشینم بزنم
این شعر میزارم فقط واسه اشترم
میر انجمن جایی در صف دوعالم داشت *** صدر عزتم بنگر ، عین اعتبارم بین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر رو میندازم به جونتا ..
پویا بیاتی کیه نشنیدم تا حالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن شهاب اکبری موتور گازی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر یه دور برو براش ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عشقای من توهین نکن
مردک خراب (sm120)
فنچول استفاده ابزاری نکن از من بذار کارم راه بیوفته دیوث(sm2)نقل قول:
حالا که تاپیک رو کامل دیلیت کرده دارم براش(sm2)نقل قول:
ببین،تاپیک دعای جوشن کبیر هم بزنی،اون 2 تا فاسد فی الارض توش باشن ،به گند کشیده میشه ربطی به من و تو و تاپیک ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرعه کشی واسه پایگاه رسمی واجبه(sm2)