خوب بود
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بود
خوب رو به بالا یا پایین
(sm118)
فاصله ای که چلسی انداخته بین خودشُ بقیه به قدری هست که من با اطمینان خاطر بگم امسال رکورد امتیازات و گل زده و 3 گانه داخلی دور از انتظار نیست! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)خوبِ متوسط
آخرشو اگه با یه ایده تموم می کرد خیلی لِوِلِ کار بالاتر میرفت (sm98)فید اوت کردن خز شده
خوشم نمیاد از چلسی اما به خاطر مورینیو امیدوارم اینی که میگی بشه .. فقط ی جامم برا ما کنار بزارین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اخرش ی جوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این که میدونم جزو کارای موندگار نخواهد بود اما باهاش حال کردم خیلی(sm120)
اخه ما میزنیم بعد تو میگی این چیه زدی و چرا اپدیت نمیکنی و.....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر خودت تیتراشو با امیر هماهنگ میکنی و اخباری چیزی رسید میذاری میزنیم
کلا از اون کارای ارشیوی بود اینم (sm70)
منتها به قول الی سبک نبود...
در حد این البوما خوب دیگه
با تمام احترام اما لیورپول بدون سوارز در شرایط معمول هیچ شانسی نداره! اگر چه من خودم ترجیح میدم لیورپول جام ببره تا السیتی یا عارسنال (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]