باشه ، ولی اگه مشکلی پیش نیومد من و رسول میکنیم قبول؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه ، ولی اگه مشکلی پیش نیومد من و رسول میکنیم قبول؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر از الان گفته باشم مشکل پیش اومده!!!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار میکنید ؟؟؟ خودتون میاید تهران یا من بار سفر ببندم بیام نیشابور و انزلی؟؟؟
(اگه خودتون بیاید قول میدم دردش کمتر باشه)
بی زحمت بلیط من فرست کلاس باشه ! من برم چمدونامو ببندم (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان از مشکل ناهماهنگی زیرنویس فیلم عکس بگیر بزار اینجا ، اگه مشکل داشت من همین الان بلند میشم میرم نیشابور دست رسولو میگیرم میام تهران هرکاری دلت خواست بکن ، آما اگه همین الان نشون ندی قربون دستت سر راهت که داری میای انزلی وازلینم بخر بیار احتیاجت میشه (sm2)نقل قول:
من بلد نیستم عکس بگیرم بیا اینجا خودت ببیننقل قول:
خدا بهت رحم کنه میخوام تمام عقده ای که از خنوم منشی دارم سرت بیارم (sm2) خودتو واسه یه طوفان سهمگین آماده کن (sm30)
غصه نخور ! یادت میدم (sm173)نقل قول:
بیخودی خوشحال نشو!!! (sm2) زیرنویس مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]