من به هر کی بخوام فحش بدم خیلی راحت فحش میدم و با فحش دادن به کسی ابراز محبت نمی کنم و نکردم و نخواهم کرد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
من به هر کی بخوام فحش بدم خیلی راحت فحش میدم و با فحش دادن به کسی ابراز محبت نمی کنم و نکردم و نخواهم کرد ...
چرا باور کنم روزی ملک بودم در این دوزخ ؟
من از روز ازل آواره ای بی بال و پر بودم ... (sm50)
ما هم اهلش نبودیم . یک دفه الوده کردن مارو... با دیوث شروع شد... اخرش چی دربیاد (sm14)
عکسش رنگی شد (sm2)
دیوث فقط به متاهل نمیگیم که فحش براش میشه وگرنه اینجا مشکلی نره . یه جور شوخیه خودمونی شده
وگرنه این با چیزی که به پدر و مادر بره فرق میکنه ا
پس شاتلند لینک های غیر مستقیم . مستقیم میکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی برای لینک های مستقیم . مستقیم نمیشه ؟
اره؟
چقدر آدم بی جنبه و ندید باشه بدبخت . جدیدا دخترا هم به پاشون طلا می بندن (sm98)(sm138)
حرمت های همدیگه رو نشکنید ،
خودتون هم گول نزنید فحش فحشه ، فرقی نداره که چی باشه یا کی به کی گفته باشه ...
چه موزیک ویدیویی داده شیث (sm88)
صداش عالیست (sm127)
نه عزیزم فقط لینک مستقیم رو انتقال میده . لینک مثلا از باران یه آهنگ بگیری .نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر مستقیم که می گرفت خوب بود .
حالا خوبه به پاشون میبندن.. فردا میکنن تو دماغشون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دختره میگفت سریال کره ای میبینم ... دوس دارم چشمامو کشیده کنم (sm77)
تازه فهمیدی خب اینجوری قشنگ تره دیگه ناناز میشن (sm2)نقل قول:
حیف تو شورت شون رو نمی بینیم وگرنه اونجام میبندن از تو چورن یاد می گیرن . همین الانم خیلیا همین کارو شاید کرده باشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سادگی مظهر خوشگلی و پاکیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm160)
بیا براشون ببندیم . خیلی تشکر هم میکنن ببین خوب شده اونجا بستم (sm30)نقل قول:
(sm98)
الان عید بود رفتیم خانه یکی از عمه هام اونم یه زور من رفتم وگرنه خوشم نمیاد از هیچ کدوم
مرده شور هر چی فامیلو ببره که درد 1 ریال نمی خورن ..
آره پسر پسر عمه با زنش اومدن اونجا حالا دختره قیافه آن چنانی نداره دهاتی دوست دخترش بوده باهاش عروسی کرده الانم بجه داره ولی پاهاش طلا بسته بود
اینه میگن هر چی میمون تر بازیش بیشتر
(sm192)
احتمالا چورن باز بودن (sm14)نقل قول:
دريا دور بود و
تنهايى اذيتمان میكرد ... (sm50)(sm172)
به پا خیزید (sm50)
نقل قول:
اینجوری باشه بدرد نمیخوره خوب بود که لینک های غیر مستقیم... مستقیم میکرد
عیدم بیاد همون خونه یکی 2 تام نمیرم . پای همه رو میخوام قطع کنم به خانه ما . هیچ ازینا خوشم نمیاد . ی مشت مفت خور 2 هزاری .نقل قول:
سگ همین بچه ها که باهاشون حال میکنم ارزش داره به کل اینا به غیر از یه نفر که اون خوبه
فعلا نشستیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه قبلا چیکار میکردی ... دزدکی میکشیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
04- Khat Bekesh
... (sm172)(sm81)
خیلی وقته خط کشیدم (sm50)
ما که راه رفته ایم ،
باد است که می گذرد ... (sm74)
نقل قول:
بیخیال بابا ... سیاست خودتو داشته باش.
مگه دست خودته ازدواج کردی دور اینا رو خط بکشی والا پدر و مادرت بگن نمیشه که نیان منم مثل تو هستم از یکی خوشم نمیاد میگم نیان خونه ما پدر و مادرم میگن نیان حق نداری خونه ما باشی ازدواج کردی باهاشون رفت و آمد نکن اینجوری گفتن الان پدر و مادر تو همی حرف ها را میزنند (sm25)نقل قول:
من نرم اینام نمیرن (sm70)
(sm142)
فدات میثم جان (sm10). آره عالی بود خدا کنه قسمت بعدیشو درست کنن خیلی طرفدار داره بدجور (sm88). آره واقعا دمش گرم(sm127) . حیف که جایزه نمیاره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زین خلقِ پر شکایتِ گریان، شدم ملول
آن های هوی و نعره ی مستانم آرزوست ... (sm50)(sm27)
(sm50)
هر وقت اینو میدیدی اعصابت ک.یری میشد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)نقل قول:
- (sm50)
قبلا تو تلویزیون ملی هم دیدم یادم نیست چندبارنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ماهواره به دردم نمی خورهنقل قول: