اره ببین کدوم پورت از پشت مانیتورت خورده به کیس vga - d sub یا dvi یا hdmiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره ببین کدوم پورت از پشت مانیتورت خورده به کیس vga - d sub یا dvi یا hdmiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فایر فاکس 64 بیتی کی اومد
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبر خودپسند من قله ی خوشبختی کجاست؟...(sm50)
پشت کیس جایی که کابل ال سی دی وصله زده
VGA out
خب پس نمیتونه از کابلت باشه کابل dviبود پرش از اون بود vgaپرش ندارهنقل قول:
اطلاعاتت از تنظیمات صفه چقده ؟ من الان از چی شروع کنم یکم امار بده
1280 در 1024
refresh rate
75
هر چی که خنده س واسه تو
هر چی غمه برای من...
بخند و از خنده بگو از غم بازنده بگو...(sm50)
کارت گرافیک ندارم گرافیک خود مادربرده که 256
خب تو قسمت تنظیمات رزولوشن ریماندد همین عددیه که نوشتی ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]