Taylor Swift Blank Space (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
Taylor Swift Blank Space (sm118)
چرت و پرت تحویل من نده ایرانگردی نمیخواد بکنی میگی راک میخونه دقیقن بگو از چیش فهمیدی راک میخونه لحن راک داره ملودی راک داره و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمی لواتو سبک اصلیش پاپ راکه الان
بعد این چیزی که راجه به دمی گفتی چه ربطی به بحث ما داشت گوز و شقیقه ؟
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
تو خیلی آدم ضعیفی هستی الیاس (sm70) همیشه سعی میکنی با فحاشی حرفتو به کرسی بشونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک یزدانی هر چی باشه ، نمیشه دوسش نداشت (sm19)
اشترم من الان یه البوم از بسطامی دارم رقص اشفته 320 هس اینو تو نزدی پس از کجا گرفتم (sm120)
پس ببند
عشقم نفسم جونم تویی کار و کسم وای که چه خوشحالم تو رو دارم تو رو دارم جونم
(sm54)عجیبه هیچ تگی ام نداره
این فیلما رو اگه خواستین دانلود کنین .
The Maze Runner 2014
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014
Lucy 2014
Dantes Inferno An Animated Epic 2010
A Christmas Carol 1938
Deja Vu 2006
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]