(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض
چه ربطی داره زنده باشن یا مرده
منظور بزرگیشون بود
(sm9)
دست به دامن یغما میشدی بیشتر خوب (sm2)
بدبختا تنشون تو گور لرزید با امیر ارجینی و صفا مقایسه شدن (sm2)
حسين با اين تفاسير بر عكس مقوله باشگاهي كه طرفدار حرفه اي هستي در فوتبال ملي پشمي در بادي (sm14)
از اول تا اخر ميگيم برزيل و لا غير(sm70)
انگليس رو خوب اومدي (sm17)
از هيچي مثل اسپانيا و المان تنفر ندارم (sm3)
پديده ها هم حمايت ميكنيم (sm17)
کسی با اونا مقایسشون نکرد
منظور چیز دیگه ای بود
البته اگر زنده بودنمعلوم نبود با محسن همكاري كنن (sm14)
یک نفر شب تولد پسرش سوخت
یک نفر آن شب پدر نشد، پدرش سوخت
یک نفر از شام نخوردن جگرش سوخت
یک نفر هلاک ساندویچ جگر بود
(sm54)
خبری از امیر ارجینی نیست یه شعر بگه در این باب بخندیم (sm70)
ارجيني شعر نميگه بيشتر شر ميگه (sm59)
آقا یه 2 بیت مشتی از یوسفو بذار ببینیم چیه
نکته ظریفی اشاره کردی (sm59)ممنون (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲ بیت شو بخونی تا اخرش میری ها از من گفتن بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بو خدا (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ میکنم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Chavoshi
دوستى گلدانى است
که نشسته است در ايوان سحر
و دميده است در او تازه گلى(sm98)
میپرسم چرا چرا چرا
و صورتم را در دستهایم پنهان میکنم
چرا این دستها
نتوانستند کاری کنند
جز پنهان کردنِ صورتم
حسن دو بيت بيشتر ندي (sm70)
چرا چرا چرا
چرا لعنتي (sm74)
ها والا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشهری یوسف و پخ کن(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کسی کمد رو نمی خواد ؟
نخونید مزه ش میپره ها سر البوم (sm14)
البته با این که خودم خودمشون ولی الان پشیمونم (sm25)
آخ آخ (sm2)نقل قول:
فوتبال = ارسنالنقل قول:
وسلام (sm70)
از رئال هم بخاطر تنفرم از بارسا حمایت میکنم و تنفرم از بارسا ناشی از به یغما بردن ستاره های ارسناله پس نتیجه میگیریم بخاطر ارسنال از رئال حمایت میکنم(sm70)
دو بیت از یو سف بدین(sm100)
رو صدای محسن چی بشه این (sm21)
(sm59)
شعر رو خوندی ؟نقل قول:
موضوعش چیه این اخر ؟ (sm21)
کدومه؟
یوسف
نقل قول:
(sm2)مثل همیشه صفا داره بگا میره
با هر مسکّن تازه
دردم زیاد تر میشد(sm14)
اونو محسن گذاشته بود دو بیت خفنشو بزارین
اون کار اجتماعی که محسن میگفت یوسفه
اکبر (sm79)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] changed his profile picture.
(sm2)
ممر خاک بر سرت (sm2)
(sm14)نقل قول:
نقد عمیقی بود (sm2)
(sm102)
(sm2)
در جریان بودم می خواد عوض کنه
اون سری تو وب ممر گفتم یوسف اجتماعی هست ترور شخصیتیم کرد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]