[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
مقایسه ونگر و مورینیو یه مقایسه بی رحمانس(sm50)
ونگر با دار و ندار ارسنال ساخته
با پولداری و بی پولی ارسنال ساخته
یه فصل ستاره داشت بدون باخت قهرمان شد
ونگر یه فلسفه داره اونم استفاده از جووناس فلسفه ای که به باشگاه ارسنال تزریق کرده
این فلسفه هزینه داره جام نگرفتن و 8-2 داره
مورینیو غیر از پورتو هر جا رفته شرایط مهیا بوده واسش
با اینکه مورینیو رو بیشتر دوس دارم
اما نباید مقایسه کرد مورینیو رو باید با امثال پپ گواردیولا یا همون کچل فراری مقایسه کرد
نکته حرف زلاتانم همینه مورینیو یه مربیه که چالش دوس داره ولی گواردیولا یه اماده خوره
با پیگرینی مقایسه کرد با انتونیو کونته
ونگر رو باید با امثال فرگوسن و کاپلو و انچلوتی مقایسه کرد(sm50)
با این حال مورینیو(sm127)
ونگرم خیلی دوس دارم(sm50)خیلی وقتا دوس داشتم سرمربی رئال باشه(sm50)
به صفحات قبل مراجع شود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم (sm50)
بوتراگوئنو:رائول همون رئال مادریده و رئال مادرید همون رائوله(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رائول فراتر از اسطورس(sm127)(sm50)
نظرم به نظرت نزدیکه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته مورینیو هم دستاوردای بزرگی رو داشته تیمایی رو تحویل گرفته که تو اوج نبودن
چلسی رو که کسی نمیشناخت به یکی از قدرتمندترین تیمای دنیا تبدیل کرد
بعد از 50 سال قهرمانش کرد
رئالی رو تحویل گرفت که به ضعیف ترین رئال تاریخ شهره بود
اینتری رفت که نمیتونست قهرمان هیچی بشه
پورتو رو قهرمان کرد که هیچکس فکرشو نمیکرد
کاری که گواردیولا و امثالش ازش عاجزن(sm50)
همه رئالیا(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو صحنه از رائول هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی صحنه ای که نیوکمپُ ساکت کرد، یکی صحنه ای خوشحالیش بعد از گلش تو بازی خداحافظیش جلو السد (sm74)
به عنوان یه بردار کوچیک تر هیچ وقت تو یه کل کل به مرحله نرس که خودتم خودتو گول بزنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورنیو بدون شک در یه دهه اخیر از تمام مربی های دنیا بهتر کار کرده ولی اینکه تیم هایی که مورنیو داشته رو به ونگر مقایسه کنی یعنی استدالات در حد یه بچه 10 سالست
از همه قضایا به موضوع بنگر برادر من (sm50)
پوستراش رو دیوار اتاقم(sm50)بیشتر از اینکه عاشق فوتبال باشم عاشق رائولم(sm50)دلیل رئالی شدنم(sm50)نقل قول:
توی پرانتز هم بگم تو بین مربی های فعلی، کلوپ رو هم به صورت ویژه دوست دارم (sm127)
از تنها مربی که خیلی بدم میاد هم، همون کچل فراریه... نه به خاطر بارسایی بودنش... به خاطر دو رو بودن و ترسو بودنش (sm3)
اون روز روزنامه جام جم زده بود مربی های بددهن(sm2)نقل قول:
کچل رو هم گفته بود بازی بارسا مقابل والنسیا فحش ناموسی و رکیک به داور بازی داد تو کنفرانس(sm2)
خودش میگه من هیچوقت بخاطر پاس اشتباه یا سوت و داوری اشتباه شما رو سرزنش نمیکنم(sm2)
من رئالو به خاطر هیچ شخصی دوست ندارم، عاشق رئالم به خاطر رئال بودنش... ولی نمیشه رئالی باشی و دیوونه رائول نباشی... رائول ابر اسطوره رئاله (sm50)نقل قول:
از من میپرسید میشود با پول قهرمان شد من میگومیم بلی (sm50)
شاید اگه خورخه والدانو نبود رائول هیچوقت مطرح نمیشد(sm50)نقل قول:
آنجلوتی و کاپلو رُ به چه توجیهی کنار فرگوسن قرار دادی الان؟؟ (sm77)نقل قول:
اگر بشه یک نفر رُ مقایسه کرد از بین مربیای حال حاضر همون ونگره
من خودم ونگرُ قبول دارم همیشه هم گفتم اینم بحث کل کل و شوخی و الا کیه که ندونه هانری چقدر واسه من محبوب!
اولا تا دوران هر مربی تموم نشده نمیشه قضاوت درستی ازش داشت
الان میگن کچل فراری بهترین مربی دهه اخیر بوده چرا؟؟ چون 4 فصل فوق العاده داشته و لی تو تیم دوم و چالش بعدیش که نا موفقه
میگن خوزه اماده خوره ولی پورتو رُ قهرمان کرده کهر کسی دیگری نمیتونست چلسی رُ در شرایطی قهرمان کردکه با همون ستاره ها کسی دیگری نمیتونست کما این که رانیری بود و نتونست اون چلسی رُ اورد تا نیمه نهایی اروا و به بدشانسی و گل ارواح فینال رُ از دست داد
خیلی ها با پول و ستاره اومدن ولی میبینی سال هاست در حسرت حتی یه نیمه نهایی موندن
همون ابزاری که میگین تو اینتر داشته کی میتونست باهاش قهرمان شه؟؟ پس چرا قبل و بعدش نشدن؟؟
تو رئال ناموفق بود درستمقصرم بوده صد در صد!
ولی هر مربی دروان موفق و ناموفق داره حتی همون فرگی هم 25 سال تو اوج نبود
خود فرگوسن میگه مورینیو اگر همین طوری پیش بره از منم میتونه بهتر شه...امارش کاملا واضحه
خوزه تازه 50 سالش ولی ونگر 65 ساله داره میشه تو وقتی حق داری مقایسه کنی که 15 سال دیگه خوزه هم ببینی
یکی حرف خوبی میزد یه بار میگفت اگر مورینیو 25 سال یا چه میدونم 18 سال تو یه تیم میموند شاید لیگ اون کشور از بین میرفت دیگه
به قول خودن چالش ها بوده اما الان تموم شده.....الان تغییر کرده میخواد طولانی مدت بمونه دنبال ثبات دنبال ساخت پس بعدا میشه قضاوت درستی داشت.
ضمن این که در بزرگی ونر همین بس که با این همه رقابت این همه سال تیمش رُ تو 4 تا نگه داشته و کسی هم نمیتونه منکرش شه.
ولی مقایسه امثال پیگیرینی و کونته و ......با مورینیو هم از نظر من توهین امیزه
آهای پیتزا پپرونی... (sm2)نقل قول:
خودت بهتر میدونی از والدانو بدم میاد... شک ندارم اون هم نبود باز رائول مطرح میشد... رائول نون توانایی های استثنایی شو میخورد... شاید اگه والدانو نبود، فقط با تاخیر بیشتر و یه جای دیگه مطرح میشد (sm50)نقل قول:
تو سه سال (sm50)
خودتونو گول نزنین ونگر اصلا مربی کوچیک ولی شرایط ونگر با مورنیو انچلوتی به هیچ وجع قابل مقایسه نیست
امین تو اینکه من و ممد و میلاد و وثوق (به ویژه من و وثوق)، عشق مورینیویم و ژوزه رو حتی از ونگر و فرگی هم بالاتر میدونیم شک نکن... ولی اگه الان چیزی میگیم چون یه جاهایی تو کوبوندن ونگر واقعا بی انصافی کردی...
من از نظر فلسفه گفتم وگرنه هیشکی قابل مقایسه با فرگوسن نیست(sm70)نقل قول:
جوابت در مورد مورینیو رو تو پست بعدی دادم(sm70)بخونش(sm70)
خو همین دیگه مقایسه مورینیو با پیگرینی و کونته نشون از کار بزرگ مورینیو میده و اختلافش با این مربیا
من پیگرینی رو هنوز مربی بزرگی نمیدونم حتی اگه سی ال هم بگیره ولی اگه همون ویارئال می موند و مثه قبل میومد تو 4 تا سی ال خیلی خیلی بزرگ تر از الان بود
خوزه پورتو رو قهرمان کرد رفت چلسی رو بعد از 50 سال قهرمان کرد و رفت اینتر 3 گانه برد و رفت رئال 3 نیمه نهایی پشت سر هم رفت که با تئاتر بازی امثال گواردیولا حقشو خوردن وگرنه یه سی ال داشت تا الان
کی میگه مورینیو تو رئال ناموفق بود کاری که مورینیو کرد انقلابی تو رئال بود خرید بازیکنایی مثه اوزیل و دیماریا و ... و شکوفاییشون از مورینیو بر میومد بقول کاکا من و مورینیو تو رئال ناموفق نبودیم 3 تا جام گرفتیم تو 3 سال(sm70)
الانم برگشته به چلسی و داره یه تیم قوی میسازه این یعنی چالش وگرنه چالش این نیست بری سرمربی تیمی بشی که قهرمان سی ال بود و استاد اسدی هم میتونست قهرمان بوندس لیگاش بکنه(sm70)
با احترام به ونگر - مورینیو - کلوپ - گوردیولا - انچلوتی و دلبوسکه و .... من در حالی که یه انتی منچستری وحشتناکم ولی بدون شک بهترین مربی تاریخ کسی نیست جز سر الکس فرگوسن در حالی که از خودش به شدت متنفرم (sm50)
دیوث 10 تا پست بالاتر رو بخون هی عکس نزار(sm70) نظرم در مورد ونگر و مورینیو رو گفتم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومیش دستم در رفت (sm70)نقل قول:
اتفاقا من عاشق والدانوم به نظرم جز 10 فرد تاثیر گذار رئالهنقل قول:
هم بازیکن هم سرمربی هم مدیر فنی هم معرفی اسطوره هایی مثه رائول و ردوندو(sm50)
خورخه والدانو: "راﺋول شجاعت جورج بست، تکنیک بوتراگوﺋنو، سرعت خنتو و دید لادروپ رو در زمین داره. من اون رو کشف نکردم اون خودش،خودش رو به همه نشون داد.(sm50)
واسه ختم کلام (sm50)
الیا مارتل (sm81)
با احترام به خودت، چرت گفتی... اینایی رو که اسم بردی هیچ کدوم با فرگی نمیشه مقایسه کرد... زمانی میتونی مقایسه کنی که اونا هم بازنشست شده باشن... مثلا الان فرگی رو میشه با هاینکس یا سایر بازنشسته ها مقایسه کرد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ربط ولی اینو تو نت دیدم جالب بود (sm50)
الان بعضیا به زور میخوان مردمو بببرن بهشت (sm50)
نه بابا این چه حرفیهنقل قول:
حالا من که خودم این جا با حسین و احمد اینا کری میخونم و نمک بحث این حرفا به خدا جای دیگه و تو جمع چلسی فنا همیشه از ونگر دفاع کردم
من این قدری درک میکنم که مربی بزرگ و کوچیک رُ تشخیص بدم ونگر حتی اگر اون افتخارات گذشته هم نداشت قطعا همیشه مربی بزرگی بوده چون کارای بزرگی کرده
ولی خیلیا هستن مثل بنیتز و اگر ناراحت نشین دلبوسکه مثلا جام های معتبری هم اوردن اما تا اخر دنیا کسی جزو بهترینا حسابشون نمیکنه چون کار بزرگ نکردن
صد در صد فرگوسن بهترینه(sm50)نقل قول:
ولی هیچ مربی رو به اندازه کاپلو دوس ندارم(sm127)با اینکه شخصیت ضد ستاره ای رو داره(sm2) مادریدیستای اصیله(sm127)
فقط کاپلو میتونه با دلپیرو به مشکل بخوره(sm2)
خیلیا درک تاکتیکی کاپلو رو بیشتر از اریگو ساکی میدونن(sm50)
صد در صد!نقل قول:
بر منکرش لعنت....
من خودشم خیلی دوست دارم
مارادونا: " راﺋول باهوش ترین بازیکنیه که در عمرم دیدم!"(sm50)
فرانس بکن بائر (9 مي 2000) : رائول يکي از بهترين هاي اروپاست. او روح رئال مادريد است. نقش او در رئال مادريد مانند نقش "لوتار ماتئوس" در تيم ما بايرن مونيخ است.(sm50)
تيري آنري (25 ژوئن 2000) : زماني که رائول در زمين حاضر مي شود، گلزني تنها ملکه ذهن اوست.(sm50)
ديويد ترزگه (8 مي 2003) : همه ما به خوبي مي دانيم که رائول نه تنها به تيم خود بلکه به تمام فوتبال روحي تازه مي بخشد.(sm50)
خو اینو از اول میگفتی (sm120)نقل قول:
در مورد دلبوسکه هم کاملا هم نظریم... مخصوصا تو این دو ساله بد خودشو خراب کرده (sm120)
فقط یه چیپ خوشگل دیگه به بارسا بزن (sm81)
اینکه تو 25 سال دریه تیم و تیمت دچار تکرار تاتیکی نشه و همیشه موفق باشی خیلی بالاتر از اینکه هر 3.2 سال بری یه تیمنقل قول:
شاید مربی هایی پیدا بشن که 2 برابر فرگوسن سی ال ببرن - 2 برابر فرگوسن پرمیوم لیگ ببرن ولی ایا میتونن همه این افتخارات و ثبات رو در یک تیم داتشته باشن ؟! اونم 25 سال ؟!
من اصولا اهل کل کل نیستم اینحا هم به شوخی فقط با تو و احمد و میلاد و اینا گاهی کری میخونیم دور همی (sm50)نقل قول:
من خودم این قدر قدرت تشخیص دارم بدون کدوم کار بزرگه کدوم نه...من هیچ وقت زیر سوال نبردم
ولی یه بحثی هست میگه خودکرده را تدبیر نیست....بالاخره ونگر شرایط رُ پذیرفته پاش مونده و تاوانشم داده ولی دمش گرم
راجع به ده سال هم منظور نتایج نبود...اون رکورد بازی های رو به رو بود...که خیلی ابزارم دخیل نیست دیگه گوستاوو پویت و الن پاردیو و سم الازدایز هم مورینیو رُ بردن ولی ونگر ...(صرفا واسه فان ماجراست اینم)(sm120)
کمیته داوری لکه ننگ سر الکس فرگوسن (sm3)نقل قول: