لحن خوندنش تو تک تک ترکها به جز باز امدم فرق میکنه عالیه لحنش.۹۰٪شعر معمولیشو نمیتونن از رو کتاب بخونن.
نمایش نسخه قابل چاپ
لحن خوندنش تو تک تک ترکها به جز باز امدم فرق میکنه عالیه لحنش.۹۰٪شعر معمولیشو نمیتونن از رو کتاب بخونن.
کو البوم
لحنش فوق العادی
یه لینک بذارین برا دانلود
پولی نباشه که هیچی ندارم
۳:۲۶ به بعد اهنگ عقل و خرد=پشمهایم
تنها مشکل البوم بیشتر بودن صدای موزیک از صدای محسن هست تو بعضی ترکها که دقیقا این مشکل تو البوم ژاکت هم بود.به جز این موارد از نظر من (تا جایی که سواد موسیقیاییم میفهمه) زیبا و دلنشین و بازهم این لامصب نشون داد نامبر ۱هست.ما رفتیم لذت ببریم موفق باشیدو حالشو ببرید دوستان(sm118)
بجز ترک های 1.7.9 بقیه عالین
لینک دانلود البوم میدید؟
کسی آلبوم رو برای دانلود نمیذاره تا زمانی که نسخه فیزیکی به دستمون برسه گوش کنیم؟
فایل زیپ دانلود کردم باز نشد ارور داد
آقا نسخه اصلی آلبوم هم همینجور بی کیفییته؟ یا این فایل زیپ اینجوریه؟
هنوز گوش ندادم ..
برم فلک رو بخرم ..
بعد از نظرات گوش بدین بهتره ..من هنوز گوش ندادم
(sm50)
همون ترکایی که گفتم به گا داده ها .. (sm50)
چقد آدم این پایینن ندیده بودم خیلی وقته این همه .. :l
حاج اکیر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفن اسممو نیار ریدی(sm2)
چرا خب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم حاجی مون کردی هم کیور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر خم می سلامت
شـــــکند اگر صبویی
(sm50)
کیفیت فلک رو اگه دارین بذارین (sm50)
ترک قماز باز نمود مارو
تک آهنگایی که همیشه میگفتیم بی کیفیته ، کیفیتشون خیلی بیشتر از آهنگای این آلبومه(sm30)
تلخ کنی دهان من
قند به دیگران دهی..
.
.
.
باغ من و بهار من
باغ مرا خزان دهی...
(sm50)
(sm50)
تو چنین نبودی چاوشی
تو چنین چرایی(sm25)
فقط داره شعرو از روش میخونه
معین آلبومش شی شد په ..
با یکم لحن زاری و خش صدا
معین که خیلی وقته ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نبود جواب سوال من ..
آلبومش احتمالا کریسمس یا یکم بعدش میاد
عقل و خرد ... (بهتر بود به نظر من از بقیه)
چنگ ... (ضعیف تر بود به نظر من از بقیه)
آقا این فایل زیپی که گذاشتینو میگید بی کیفییته گویا نسخه اصلی نیستاااااا یکی یه چیزی بگه
Bahبه
آلبوم عالی، خمار این قماریم 👊🏻🚬
نسخه فلک 427 مگ ..