امشب یا فردا شب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب یا فردا شب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگش بترکون هست یا نه؟؟؟
فقط با تو عشقم (sm118)
دیگه اون سلیقه ایه ... به نظر من که حال کار خیلی خوبه و عالی . و هدف اصلی کار به نظر من جذب مخاطب جدید هستش .نقل قول:
از حس خوبیه بهتره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میشه بهش امیدوار بود که اهنگش تاپ و همه گیر بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوش چطوره؟؟
فضاهاشون و صدای شادمهر کلا فرق میکنه ... هر کدوم فضای خاص خودشو دارهنقل قول:
عالیه ... ارزش داره این همه صبر ...نقل قول:
این آخرین سواله حسین جان..به نظر تو آهنگ خوبی هست یا نه؟؟ احسان ک زیاد خوشش نیومده بود نظر تو چیه؟؟
گفتم سلیقه ایه ... آهنگ که عالیه . قطعا تا 6-7 ماه همه بوتیکا ماشینا مهمونیا میشنویم . اهنگ خیلی خوبیه .نقل قول: