ممر الان سلطان قلب ها رو میتونی با گیتار بزنی ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر الان سلطان قلب ها رو میتونی با گیتار بزنی ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری هنرمند(sm127)نقل قول:
نه Airbag نزدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آلبوم آخرشونو دارم شاهکاره لامصب.. این تو آلبومش نبود
(sm120)شرمنده می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این هوای بارونی میشه خوب نبود اصن (sm132)سرد(sm173)
تو این آلبومهنقل قول:
Airbag - All rights removed 2011
- (sm50)
(sm70)نه بابا گیتارو تفریحی دارم کم کم یاد می گیرم .. پیانو میزنم ، وقتی باشه یه دستی به گیتار می بریم که دیگه دستم نمیشه بهش زد، ترکید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا برم سیم بگیرم عوض کنم.نمیدونم چنده (sm98)
بارون اصلا دوست ندارم(sm59)نقل قول:
ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)کل آلبومشو می گیرم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]