فیلم خوب تو همین مایه ها داری بگو پس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم خوب تو همین مایه ها داری بگو پس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)حضور ذهن ندارم الان
چیزی به ذهنت رسید لطفا بهم بگونقل قول:
ممنون (sm176)
این چهارتا رو از جان کورنی ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
On the Edge
Sing Street
begin again
Once
زندگی سرد بود اما عشق می توانست کارگر باشد
میتوان قطب را جهنم کرد پای دل در میان اگر باشد... (sm81)
(sm30)
با چشم هایش می خندد (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله هر سی دی خانوم " گوگوش " 02 میلیون ارزش داره (sm50)
تا کییییی؟(sm2)
(sm120)مایکروسافت گزارش های بسیاری از مشکل فریز شدن به روز رسانی سالگرد را دریافت کرده که کاربرانی که سیستم عامل را در حافظه SSD و برنامه ها را در حافظه دیگری نصب کرده اند به این مشکل برخوردند. این مشکل در حالت “Safe Mode” نمایان نمی شود.
ایشالله گوش شیطون کر از این هفته میخوام برم باشگاه ! (sm2)دوستان ورزشکار حرفی حدیثی سخنی نصیحتی ندارین ؟(sm59)
(sm2)موقه فعالیت شدید نگوزینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یه ماه نکشیده بیخیال میشی (sm2)
(sm2)نقل قول:
ناگفته نماند این بار دومه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو پس تجربه داری، ایندفعه احتمالا به دو هفته هم نمیکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ارادم خیلی قویه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
از وقتی من یادمه میگه به زودی قراره اتفاقای خوبی بیوفته(sm2)
با تو هیچکس جز من بی سپر نمیجنگه
با تو هیچکس از این بیشتر نمیجنگه...
جنگجوی بی سپر... (sm172)
(sm2)اوففففففف جشنواره شاتل 100 گیگ 50 تومن
فردا یارانه میدن (sm120)
(sm2)دست و پام شل شد بزنم 200 گیگ بگیرم
(sm120)این اسکلا رو خودشونم نمیدونن دارن چی میزنن اومدیمو دوره مشترک 2 هفته دیگه تموم بشه اینجوری همه رو گیج میکنن باید نامحدود میزدن اینو ، حالا به ما چه همون 100 گیگ رو میگیریم (sm118)
مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی، تا پایان دوره مشترک خواهد بود.
منم میگیرم حتما .. :l
تلف نکن عمرتو دستی دستی(sm81)
فک کنم اون 50 نا محدوده تو جدول چیزی ننوشته
(sm74)
(sm2)من که طاقتم نیومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یک هفته دیگه ام 9 گیگ بش اضافه میشه
منتظر کدوم خوشی بمونم
دنیا مگه چی داشتو رو نکرده
(sm81)
بخت این نکند با من (sm50)
پاره شدم از دیروز تا حالا برای پیاده سازی کد امنیتی گوگل تو سایت ..
ولی خیلی شیکه لامصب .. :l
im not robot :l
چون کفش های کهنه بی کس و تنها مرا گذاشت
روز نیاز همسفرم را شناختم ... (sm50)
الی کدومو گرفتی تو اون 100 گیگ 100 روزه خوبه من میخوام بگیرم ..
100 گیگ 55 تومن .. :l
مفته مفت ..
(sm120)ها معرکس عاشق جشنواره ام هوی هادی پلشت کجایی خپلنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]