من با فایر فاکس مشکلی ندارم ولی احساس مکنم حجم میخوره (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من با فایر فاکس مشکلی ندارم ولی احساس مکنم حجم میخوره (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کودکانه (sm74)
نقل قول:
افزونه خوبه؟؟ بهتر از شیلتر شکووونه؟
وقتی تلگ ***** بود این مدام روشن بود .
بعد مثلا 1 گیگ می گرفتم چیزی هم دل نمی کرد تا 24 ساعت میرفت
الان اونو قطع کردم تا 2 روزم برده . البته شاتلم حجم می دزده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ، وقتی چیلتر شکنا شلوغ می شن یا کار نمی کنن این افزونه عالیه . . .
وقت کردی اموزششو بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث 2 روزی 1 گیگ می گیری !؟ (sm54)
تو تاپیک هم سایه ، امیر گذاشته بود ، الان یادم نمیاد . . . (sm81) (sm74) (sm81)
آره به جان تو .نقل قول:
اون سری 1 گیگ گرفتم دیوث 750 مگ فعال شد برام (sm9)
لاکچری شدی دیوث . . . (sm51)
تازه وبگردی هم زیاد ندارم اینجا و این کانالا تلگرام
من 5 گیگ می گیرم ، 2 هفته بعد تموم میشه ، پدرم می گه : چی کار می کنی ترافیکا رو . . . (sm2)
50 تومن از علیرضا گرفتم (sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm120) (sm51)
اوکی ، حالا تست می کنم . . . (sm10)
شنبه روز بدی بود روز بی حوصله گی
وقت خوبی که می شد غزلی تازه بگی
ظهر یک شنبه من جدول نیمه تموم
همه خونه هاش سیاه روی خونه جغد شوم
صفحه ی کهنه ی یادداشت های من
گفت دوشنبه روز میلاد منه
اما شعر تو میگه که چشم من
تو نخ ابره که بارون بزنه آخه اگه بارون بزنه ..
غروب سه شنبه خاکستری بود
همه انگار نوک کوه رفته بودن
به خودم هی زدم از اینجا برو
اما موش خورده شناسنامه من
عصر چهارشنبه من هه ! عصر خوشبختی ما !
فصل گندیدن من فصل جون سختی ما
روز پنجشنبه اومد مثل سقاهک پیر
رو نوکش یه چیکه آب گفت به من بگیر بگیر
(sm50)(sm88)
(sm50)نقل قول:
(sm50)
جغد بارون خورده ای تو کوچه فریاد میزنه
زیر دیوار بلندی یه نفر جون میکنه
کی میدونه تو دل تاریک شب چی میگذره
پای بردههای شب اسیر زنجیر غمه
دلم از تاریکیها خسته شده
همهی درها به روم بسته شده
من اسیر سایههای شب شدم
شب اسیر تور سرد آسمون
پا به پای سایهها باید برم
همه شب به شهر تاریک جنون
دلم از تاریکیها خسته شده
چراغ ستارهی من رو به خاموشی میره
بین مرگ و زندگی اسیر شدم باز دوباره
تاریکی با پنجههای سردش از راه میرسه
توی خاک سرد قلبام بذر کینه میکاره
دلم از تاریکیها خسته شده
مرغ شومی پشت دیوار دلم
خودشو این ور و اون ور میزنه
تو رگای خستهی سرد تنام
ترس مردن داره پر پر میزنه
دلم از تاریکیها خسته شده
ین مرگ و زندگی اسیر شدم باز دوباره (sm81)
جمعه ای که ترانه زده بهترین آلبوم فرهاده خدایی .. (sm50)
اومدم شاتل بگیرم منصرف شدم
دیوثان می گن که 12تومن هزینه رانژه که خب قانونه اما 15تومن هزینه نصب و راه اندازی الکیه
از طرفی گفت باید حتما 3ماهه بگیری منم گفتم ب کر (sm50) برگشتم های وب
امیر بلدی آپدیت ویندوز 10 رو غیرفعال کنی ؟ شاید مال آپدیت باشه
خودشون ترافیک ملتو می دزدن بعد هر چند وقت یه بار جشنواره خرید ترافیک 30 درصد و 20 درصد میزاره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا (sm2)
شاتل عین پیکان 57 میمونه هی بنزین می خوره (sm2)
آره اصن خریت داشتم میکردم بیام شاتل البته فقط ب خاطر پینگ بهترش نسبت ب های وب بودنقل قول:
الانم هرروز های وب هرروز زنگ میزنه میگه اقا تمدید سرویس کن و روم نمیشه بگم پول ندارم دیوثا(sm50)
الانم با نت همراه اول میام میرم(sm120)
من5سال شاتل بودم سر این حجمای دولا پهنا زدم بیرون الانم از چند نفر شنیدم بهتر شده خواستم بیامنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گیتار میزنی ؟ (sm10)
فک میکنی کی هستی
فک میکنی چی هستی
که با سنگ غرورت قلب منو شکستی
(sm89)
(sm2)
خدا شفا بده هادی جان(sm10)
دیوث (sm50) حوصله مون سر رفت چه کار کنیمنقل قول:
وقتی اینو میگی این شاخه گلی که میذاری بدتر از صد تا فحشه برا ادم (sm2)
در بیارو هوا کن(sm59)
منم دراوردم(sm51)
اسکرین شات منظورته دیگه (sm2)
نه در کمال احترام و علاقه برات ارزوی شفا دارم(sm10)نقل قول: