9کنتیلیونو 223کادریلیونو 372تریلیونو 36بیلیونو 854میلیونو 775هزارو 808(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
9کنتیلیونو 223کادریلیونو 372تریلیونو 36بیلیونو 854میلیونو 775هزارو 808(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm30)
خودم گذاشتم تهش(sm120)
(sm2)نقل قول:
تومان اصلاح شد(sm59)
شما غلط کردی شما ضد انقلابی کلی این غلطو کرده غلط کردی من با ضد انقلاب غلط کردی مصاحبه نمیکنم تو غلط کردی (sm2)
امیر این شعر برا کی بود(sm172)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفت(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] with [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
مراحل میکس مستر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جدید " [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] " به اتمام رسیده و این آلبوم بزودی منتشر خواهد شد جزئیات بیشتر ، هفته ی آینده در فن پیج و سایت رسمی رضا جان قرار میگیره و میتونید ازشون مطلع بشید ، من در این آلبوم با 3 تنظیم حضور داشتم امیدوارم که بعد از شنیدنشون دوسشون داشته باشید .
ارادتمند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
13/9/1392