ولی کاش یکم به بعد پخش بشه تا بتونم اولین بار که پخش میشه ببینم
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی کاش یکم به بعد پخش بشه تا بتونم اولین بار که پخش میشه ببینم
هه هه با نمک، بپیچ بابا، (sm25)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چرا سایت برای من باز نمیشه با adsl (sm81)
میزنه service unavailable
نه حتما باید قند باشه(sm25)
این چطور تیزری هست که نه اونگ گذاشته نه پی ام سی نه رادیو جوان!
خدایی هیچ خواننده ی ایرانی ویدیوهاش در حد شادمهر نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوگو آونگ روشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره قبول دارم.شادمهر روی ویدیوهاش حساسیت خاصی داره..فقط کار اشتباهش کار کردن با الهام کارگردان آغوش و بیا اینجا و ماندگار بود.واقعا کاراش افتضاح بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره قبول دارم.شادمهر روی ویدیوهاش حساسیت خاصی داره..فقط کار اشتباهش کار کردن با الهام کارگردان آغوش و بیا اینجا و ماندگار بود.واقعا کاراش افتضاح بودنقل قول: