- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
سلام بابک عزیز دل خوبی ؟ (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت مهربان (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که میای اینجا میبینمت (sm127)
راستی بابک میخوام اینو بگیرم توام یه نگاه کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم باید ب کار ببرم جمله معروف رو.... تی کر سر(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من اصلش سیستم مهمه برام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبینقل قول:
یاد تمرین داریوش و مقصدی افتادم (sm74)
ماله کی هست این؟
باشه به نظر میاد چیز خوبی باشه ولی من بیشتر دلم با اینهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوکت یو اس ابی هم هست یعنی فقط برای لب تاب و پی سی ساخته شده
چرا با من نموندی (sm172)
صابر دیوث بیا تلگرام (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل منو سوزوندی(sm50)