من دهنم سرویس شد هر 2 روز یه بار 500مگ 500مگ شارژ کردم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
من دهنم سرویس شد هر 2 روز یه بار 500مگ 500مگ شارژ کردم ..
این کاکوبند خیلی حال میده دیوس ..
تیتراژ آسپرینشم که حرف نداره .. :l
کیبورد جدیدم مبارک (sm59)
عجب شرایطی گذاشته شاتل (sm118)
خیارها...یکی پس از دیگری باختن(sm120)
این واسه همون آلبوم پارسالشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک آخر آلبومشون بهترین کارشونه
خب اجازه بدین من یه سوال از خدمت شما دوستانی که دارید این وسط میرقصید دارم
کی بلده خوب قرش بده؟
(sm50)
کاکو بند از اینا تاثیر میگیرن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه صدای انفجار مرثیه خونه همه جا همه جا همه جا (sm50)
ابی - شب نیلوفری - سیاه پوشا - ایرج جنتی عطایی - سیاوش قمیشی
زخم زبونا رو به جون خریدم
از همه حتی از خودم بریدم... (sm50)
جان و روان من تویی
فاتحه خوان من تویی
فاتحه شو یک سری
تا که به دل بخوانمت ... (sm50)
چون صاعقه ، درکوره ی بی صبری ام امروز
از صبح که برخاسته ام ، ابری ام امروز ... (sm50)
عاشق ز چه رو شوم چو دیدم حتی
با خویشتن خویش کسی صادق نیست ...(sm50)
پوریا اخواص - نامدگان و رفتگان ... (sm81)
به به.. جمع برادران ضچه جمعِ(sm120)
خوب منم شروع میکنم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بچسب بهترین چیزه شک نکن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بت گفتم 11 ماه آینده 100 گیگ دیگه نیاز خواهی داشت 2 تا 100 گیگ 100 روزه بخر انبار کن
دو تا 100 روز یعنی 200 روز ینی 6 ماه و نیم بخر خری اگه نخری(sm89)
توی دست تو اسیری خوبه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم دو تا بخری زمانش دو برابر شه
های وب اخه اینجور چیزا میذاره میتونی زیاد بخری انبار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت دلت خواست کدشو بزنی فعال بشه
مسلمانان ، مسلمانان مسلمانی ز سر گیرید
که کفر از شرم یار من مسلمان وار می آید ... (sm50)
(sm50)فصل اخر خدا بخیر کنه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)وفات یافته ای؟
کجایی لش (sm89)
رییس (sm19)
لینک اینارو میتونی واسه من گیر بیاری (sm176)
The Lords of Salem
Tyrannosaurus Rex
Grindhouse
The Devil's Rejects
حبیب الله اخلاقی & سامان طهماسبی (sm173)
(sm173)
Coldplay - Ink
All I know
Is that I love you so
So much that it hurts...
(sm50)
من طرفدار طهماسبی تشریف دارم ... (sm25)
داد یا بدم؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه بده (sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.خ... (sm120)نقل قول:
اینم نیافتم... (sm120)
بقیه رو ندیدم ولی Grindhouse بدون شک یکی از مسخره ترین فیلم هایی بود که تو عمرم دیدم... (sm120)
3 ساعت و خرده ای هم هست...
یک دنیا ممنون (sm176) - فیلم های راب زامبی کلا هیچی ازشون نمیفهمیم ولی خوبن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
Robert Rodriguez و Quentin Tarantino
کارگردان اکثریت این فیلم این دو تان... (sm120)
در کل فلسفه ساخت این فیلمو فهمیدی به منم بوگو... (sm120)
(sm64)
Eminem - Love You More (sm50)
هادی دیوث با توئه ها... (sm2)
راست می گه واسه آینده خیلی بده (sm25) ازدواج آدم رو هم به خطر میندازه (sm25)
ولی خب ما با قدرت ادامه میدیم (sm118)(sm2)
(sm2)(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیرون بودم کار داشتم (sm51)