اهان یادم رفت خونه ای .. جمعست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو به منزل کمک کن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهان یادم رفت خونه ای .. جمعست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو به منزل کمک کن(sm120)
لامصب مگه میگذره (sm54) بیرونم گرمه نمیشه (sm25) کیون رو هوا کردیم جلو کولر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که امروز رکورد زدم.. 5 صبح خوابیدم تا 4 بعد از ظهر(sm2)نقل قول:
تمومم نمیشه(sm120)
من که اتومات ساعت 7 صبح بیدار میشم (sm54) خوابم نمیبره ماه رمضون (sm74) وقتی از خواب بیدار میشم تشنم میشه شدید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هفته ی طاقت فرسا مونده (sm25) چقد هوا گرم شده (sm9)
من تو رو فدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من Arrow رو 2 سال پیش از اینجا دانلود کرده بودم، خودمم خیلی وقتیه سر نزده بودم، ولی زیرنویس ها mach بود باهاش ، از farsisubtitle گرفتم زیرنویس هاشو ، حتما که هست
سحر نمیخوری؟نقل قول:
اینجا هم گرمه اما هنوز خوبه(sm120)
عید فطر باید خود زنی کنیم(sm2)
سحر کم میخورمنقل قول:
دم افطار یه پارچ آب میخورم (sm217)(sm120)
چه جور خودزنی ؟ (sm120)
بیا برات یه قیلون بار کنم قیلون روزه رو باطل نمیکنه ثوابم داره تو شیشه ی آب یخ میریزم با چندتا تیکه ی یخ تمام عطشت رفع میشهنقل قول:
تو که فک کنم از سوراخ کیونت هم دود میزنه بیرون (sm120) بسه دیگه چقد دود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم غذا نبود.. اب بود(sm120)میوه بزن سحرنقل قول:
میزنی میترکونی خودتو اینجوری(sm2)
از اول صبح که بیدار شدم تا شب به تعداد وعده های زیاد غذا میخورم.. البته با حجم کم(sm2)