(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه که 2 تا گرفت (sm2)بی پولم فعلا 50 تومن بده برم بگیرم (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان از یکی قرض کن یه دونشو بگیر سر ماه بهت میدم(sm70)نقل قول:
خوشبختیت آرزومه... (sm172)
(sm151) تو چقدر خوبی .. (sm222) (sm60) شوخی کردم ولی مطمئن نیستم بگیرم یا نه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه شاید ماه دیگه بسته نامحدود گذاشت اونو که بگیرم بهتره (sm60)
داشتم مدینه رو از آی فیلم میدیدم (sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که نمیخوایم ازدواج کنیم پس بازم ادامه خواهیم داد (sm2)(sm2)
منصور تیزر البومشو گذاشت
به قول یاس من ادامه میدم هنوز منو نشناختی (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قربانت برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر فک کنم بتونه در اون مورد راهنماییت کنه من خوشم از کورش نمیاد (sm59)
لامصبا این ایده اش مال من بود (sm2)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو سلیقت (sm2)نقل قول:
آلبوم No Limit منصور نسخه Wave رسید (sm2)
لبیک یا شاتل (sm70)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر مسخرست این کشتی فرنگی..بیخود نبود میخواستن کشتی رو از المپیک حذف کنن(sm2)
یعنی 6 دقیقه کشتی هیچکی امتیاز نمیگیره. نفری 1 اخطار بهشون میدن میشن 1-1 .. بعد اونی که اخطار اخر رو گرفته میبازه با نتیجه 1-1(sm2)
تایید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا حذف کنن بره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فیلم به آهنگش میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق روال خودتو تایید کردم نه حرفتو (sm2)نقل قول:
بمیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود امیروکس گفته بود از اینسپشن الهام گرفته تنظیمو(sm120)نقل قول:
(sm81)
(sm118)
درگیری و فحاشی های بسیار بین هواداران شاهین و منصور در پست اینستاگرامی رادیو ج در رابطه با عنوان " رادیکال " برای آلبوم .... (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نمی دونم ملودی قظعه ی " حرفای آبی " قبلا استفاده شده یا نه . (sm10)
منبع : ویکی پدیا
نقل قول:
خیلی عزیزی برام (sm50)نقل قول:
من تگ کردم عزیز که پیامتو ببینن .. (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت پر ستاره نازنین (sm19)
(sm81)
حسین کجایی بیا بریم ببازیم و بیاییم (sm120)
(sm2)
بمیر(sm2)
نقل قول:
آخه دانلود دارم (sm2)
آلبوم افشین مقدم رو که خودم سخت در به درش بودم
میخوام امشب به یاد تو که زحمت کشیدی آپ کردی رو گوش بدم (sm127)
یه چیز دیگه ام هست من تو شبا بیشتر با خواننده های بزرگ عشق بازی میکنم (sm50)
نصف شبا خیلی بم میچسبه (sm50) تو سکوت خونه آهنگارو زمزمه میکنم (sm88)
به امید دیدار ... (sm176)
من واقعا خیلی از خودگذشته ام میبازم که بچه ها سطحشون بره بالا واقعا این همه جوانمردی و پهلوانی یه جا جمع نمیشه (sm120)
طهماسبی باخت ... (sm25)
برو بده (sm2)
ای کاش شانه های غمت بودم
لعنت به مرز و فاصله و دوری ... (sm50)
طهماسبی 3ساعت پیش باخت(sm2)