اردشیر صد تا قهرمانی هم که بیاره ، هیچوقت محبوب نمیشه ، فوقش 300 نفر رو مثل اون بازی جمع کنه که با قمه و چاقو کشی کسی جرات حیا کن ، رها کن نداشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اردشیر صد تا قهرمانی هم که بیاره ، هیچوقت محبوب نمیشه ، فوقش 300 نفر رو مثل اون بازی جمع کنه که با قمه و چاقو کشی کسی جرات حیا کن ، رها کن نداشته باشه
اره روحش شاد(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردشیر فکر کنم تنها مربیه تاریخ استقلاله که هوادار های استقلال انقدر باهاش مشکل دارن
عید ِ حرفهای خوب بزنیم (sm120)
کدورت ها رو بزاریم بعد 14 فروردین (sm120)
(sm172)شبکه اچ دی میخوام
آخه شبکه اچ دی چی داره ؟ (sm120)
در فروردین ماه 1394 برنامه های شبکه IRIB HD فقط در فرستنده های دیجیتال تهران و قم قابل دریافت می باشد.(sm172)همه امکانات مال تهرانیاس
آره اون روز هم سایت فقط برا من شیلفر شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)اینکه زاده آسیایی میگن جبر جغرافیایی اینکه لنگ در هوایی صبحونت شده سیگار و چایی (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm25)
در ضمن قم هم هستاا فقط تهران رو میبینی؟؟
(sm50)حتی وقت رفتنم یادم هست..تا کجا پشت سر من اومدی
hustler tv کلا hd شده (sm70)
اره ما هم نداریمنقل قول:
انجمن بغلی برا شما باز میشه ؟ ( تی اس ) (sm120)
(sm2)مهران مدیری رسمن میرینه به این بیمارستانا
اینایی که نشون میده تک تکشو به چشم دیدم ها طرف رگ پیدا نمیکنه دو سه بار سوراخت میکنه از اخر نمیتونه میره به یکی دیگه میگه (sm30)
(sm2)یا مثلن تا دهنتو باز نکردی میگه بذار برات یه ازمایش بنویسم
فک کنم دیگه همتون دست کم یبار دندون پزشکی رفتین اول کار که میکنن یه عکس با اون دستگاههای تخمی خودشون میگیرن میگن نه عکس واضح نیس میفرستن رادیولوژی فک و صورت اسم دکترو میزنن از طرف کی اومده بعد با هم اخر ماه حساب کتاب میکنن (sm2)
شناسایی شدم (sm120)
حالا یه مهره ی سوخته هستم (sm120) musicbaran forever (sm120)
شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
- ممکن است شما کاربر ویژه نباشید و این بخش مخصوص کاربران ویژه باشد !
اسی سامی واسه این اهنگش کی ویدیو میده
چه میدونم (sm2)نقل قول:
(sm2)یه سر برو توالت
مگه سامی آهنگ خونده ؟ (sm120)
(sm2)اشترم وحیدو شیرازیو یه سر بفرس تخت جمشید اونجا دارن دی وی دی تخت جمشیدو رایگان پخش میکنن بگیره بیاره اسکولیز کن (sm2)البته خستس میدونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)تخت جمشید
قشنگ میتونه تو موزیک ویدئو شُرتشم در بیاره اینبار (sm2)نقل قول:
تخت جمشید تخت داره
خار گاییدن وقت داره
(sm2)
جمشید مقدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو تخت ِ جمشیدشون دیگه (sm120)
داریوش و کوروش بزرگ و کوچیک و منشور حقوق آخر برج (sm120)
(sm172)موهات سفید شد قوز پشتت بیشتر شد شونه هات افتاده تر
من بودم با ارفاق 2 هفته بن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو انجمن بغلی اصن فعالیت نداشتم ولی نمیدونم کی رفته لو داده
جاسوس کیه ؟ (sm142)
در ضمن اینم بگم که یوزر ehsan1361 در سراسر جهان و کشور معروف شده (sm2)
برو عقب با من حرف نزننقل قول:
مردک مفرح (sm54)
(sm77) این لقب رو از کجات در آوردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)البوم شخص خاصی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در گفتگو با صدا و سیما گفت: این نماهنگ برگرفته از آثار به جای مانده و مرمت شده، به همراه تحقیق و پژوهش در زمینه زیبا شناختی آثار دوره هخامنشی شامل مجمومه جهانی تخت جمشید، نقش رستم، نقش رجب ، شهر استخر و پاسارگاد به همراه موسیقی ایرانی است.
امیری افزود :این اثر به کارگردانی استاد بابک پیرمرادی و تصویربرداری آن به مدیریت علیرضا دهقانی به مدت 4 ماه ساخته شد .
نماهنگ تخت جمشید تماشا از تولیدات فرهنگی پایگاه میراث جهانی پارسه - پاسارگاد، شامل دو عدد DVD است که یکی به صورت نماهنگ و دیگری در قالب تصاویر و عکسهای مجموعه جهانی هخامنشی بوده که از امروز به مسافران و بازدیدکنندگان نوروزی این مجموعه ارایه می شود.
از تو باسنمنقل قول:
مردک دنیاپرست (sm70)
رسیدن بخیر مهندس (sm46) خوش گذشت؟
(sm172)مرو خان باجی مرو
فک کنم نوروز پارسال بود ، خشایار اعتمادی رفته بود تخت جمشید ، ناز انگشتای بارون تو باغم میکنه رو میخوند (sm120) نور پردازی در شب (sm120) میون جنگلاااااااااااااااااا (sm2)
(sm2)نقل قول:
(sm120)اشترم چی داری میبینی مگه نذاشتی شبانه بدانلودی
القاب زیبائیست ولی ربطی نمیبینم (sm120)نقل قول:
مخلصم مهندس نوید پیر ِ آنها (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر خدا ، خیلی خوب بود (sm120) بهنود رفیقم سنگ تموم گذاشت و ما رو جلوی منزل سرافراز کرد (sm120) البته خودش میگفت تنها نتیجه این سفر این بود که من یه هفته از کار و زندگی افتادم (sm2)