این نسخه های پاکستانی کیفیتشون در چ حد هست؟ ام پی تری ۱۲۸ !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این نسخه های پاکستانی کیفیتشون در چ حد هست؟ ام پی تری ۱۲۸ !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگل عمو داریوش رو هر بار گوش میدم برام تازگی داره
اون اجرا و اون بغضی که تو این شاهکار هست(sm81)
مخصوصا اونجا که می فرمایند پشت سر پشت سر جهنمه(sm172)
(sm50)
(sm50)
اقا این شیلترشکن h o x x تلگرام وب رو نمیتونه ساپورت کنه سرعت کنده
شیشه راست عینکم خط بدی افتاده روش اصلا نمیدونم چش کنم (sm178)
- (sm50)
شیشو عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امروز 3 نخ کشیدم اینجا (sm2)
دوستای ناباب معتادم کردن (sm81)(sm2)
این شیشه هایی که پارسال گرفتم چون نجسشون به گفته این دوستمون خوب بود هزینش برام زیاد در اومد الان بخوام عوضش کنم بازم یه هزینه بیشتری در میاد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طوری هم چشات اذیت میشه
مجبورم بسازم یه مدت باهاش (sm169)
140 بار داخل برنامه نود شرکت کردم هیچی نبردم طرف دیشب 1 بار شرکت کرده بود برد (sm50)
اگر شانس داشتم اسممو میزاشتن شمس الله ولی دریغ از یه سر سوزن شانس (sm50)
(sm50)
امیر جان اهنگ نامه هایده رو داری ؟ (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مرسی امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید گفت اشکنه جونم اشکه جونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ، فرقی با اورجینال شرکتی یِ ایرانی نه دارن . . .
فقط بعضی وقتا ولوم استاندارد صدا شون رو دست کاری کردن . . .
بعدشم معمولاً تراک لیست آلبوم های افغانستانی یا پاکستانی با ایرانی فرق می کنه . . .
مثلاً این آلبوم اتل و متل به جای 6 تراک ، 12 تراک داره . . .
6 تا ابی ، 6 تا لیلا فروهر . . .(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آلبوم اتل و متل / یه آلبوم اتل متل . . . (sm29)
انگار اومده آلبوم اتل متلِ ابی رو با آلبوم بهانه ی لیلا فروهر میکس کرده . . . (sm59)
حیف افغانستانی خیلی خط و خش داره . . . (sm81)
نسخه ی اورجینال کلتکس . . . (sm50) (sm118)(sm50)
نقل قول:
پاکستونی ها و افغونستونی ها هم از عن قلاب سود فرهنگی کردن دیوثا(sm3)
داییم هرموقع چابهار بار می برد کلی فیلم و شو و البوم اینطوری میاورد و منم ازش میگرفتم
ی زمانی خیلی جمع میکردم(sm50)
آره ساز دهنی هم خوبه . بچگی یادش به خیر منم میزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه به هر حال بعضی وقتا تو جمع دوستات میزنی صفا کنن .. یه بار رفته بودم پارک چند تا پسر هم سن و سال خودمون اومدن یکی داشت تار میزد نمیدانی چه عشقی می داد
اما من به سنتور علاقه دارم (sm50)
صدای سنتور بعضی از اساتید آدمو مست میکنه مخصوصا توی آلبومای شجریان (sm50)
نقل قول:
شرکت های پاکستانی یا افغانستانی که این سی دی ها رو برای قاچاق کردن توی ایران
چاپ نمی کردن !
اینا رو برای فروش توی کشور خود شون چاپ می کردن ، احتمالاً پولی هم به کمپانی های ایرانی می دادن . . .
همین الان هم موزیک ایرانی خیلی توی افغانستان و پاکستان و تاجیکستان شنیده می شه . . .
آره ، کلاً توی جنوب این مدل سی دی ها بیش تر میومد خب . . .
الان یه سری VCD فیلم قدیمی یِ ایرانی ، نسخه افغانستانی ، گیرم اومده ، کیفیت خیلی خوبی دارن
ولی همه شون از 2 تا سی دی یِ 1 فیلم ، یکیش این قدر خط و خش داره که پلی نمی شه . . .
چند سال پیش یه همسایه ای داشتیم پسرش دوستم بود تار میزد شاگرد شهرام ناظری بود
جمعه ساعت ۱۳:۳۰ (تکرار ندارد)
سینما با تونل زمان - طلوع (۱۳۴۹). فیلمی در باره ی زندگی. قصه ای از عشق
گوگوش، جمشید مشایخی، فخری خوروش
یه درخت خشک و بی برگ میون کویر داغ
توی ته مونده ذهنش نقش پر رنگ یه باغ
(sm50)
یعنی کپی رایت میدادن و قانونی بود؟ بعید میدونما!!! اونورا حساب کتاب ندارهنقل قول:
اره برای مصرف داخلی خودشون بود اما خیلیا تو ایران آرشیو و دسترسی ب موزیک و فیلم رو از اونجا تامین میکردن بعلت سانسور و عدم انتشار داخل ایران
درسته مثلا ی نسخه سلطان قلب ها دیده بودم کیفیت خوبی داشت
من وتو ندارم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم باهات(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش ی دیوثی سنتور مشکاتیان گذاشتم گفت این چیه گوش میدی سنتور گوش خراشه!!!! همونجا خواستم تجاوز کنم تقیه پیشه کردم(sm59)
اون دیوث دختر بود(sm25)