آخ یادم رفت فک کنم دوباره زدی دنده قالتاقی
مگه تو بچه داری محسن
کمتر دروغ بگو (sm2)
هر وخ یه کاربر جدید دیدی با این دروغات بزارش سرکار (sm2) گفتم که خوب میشناسمت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ یادم رفت فک کنم دوباره زدی دنده قالتاقی
مگه تو بچه داری محسن
کمتر دروغ بگو (sm2)
هر وخ یه کاربر جدید دیدی با این دروغات بزارش سرکار (sm2) گفتم که خوب میشناسمت (sm2)
خودتم داری خبر ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی همه دارنا ولی خیلیا خبر ندارن(sm120)
یعنی میدونم قالتاقی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا وقتی یکی بات صمیمی میشه (sm2) یهو یه چی میپرونی که بعد بگی داشتم تست میکردم (sm2)گفتم که تو یه نالوتی بیش نیستی (sm2)
به قول شاعر گفتی تموم حرفات فریبه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
آها از اون بابت آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا هستی تکون نخورنقل قول:
برم مجسمتو بسازم بیام(sm70)
تکون نخوریا
- (sm155)
هیچ وقت متن عدنان دانش یار واسه رفتن مورینیو از چلسی رو سالهای پیش یادم نمیره (sm74)
زود باش میخوام برم کار دارم (sm142)نقل قول:
وای به حالت اگه بد شده باشه رسوات میکنم من (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)صددرصدهمه گوش دادنش
جم کن خودتو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری صدتا اسلام رو میبری زیر سوال ..
بعد از چارتا عکس میترسی ..