واسه خوشبختی خاتون دعا میخوندم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه خوشبختی خاتون دعا میخوندم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل مسی و نیمار کل فصلُ خوابیده بود خونه و لوئیز و سیلوا و اسکار و دیماریا و هیگواینُ و .... داشت تو هر بازی 2 بار هتریک میکرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اولین بار دلم به حال کریس سوخت (sm74)
آهنگ خاتون پلی شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف خالی بندی ترین پست تاریخ(sm120)نقل قول:
با اختلاف بدترین توجیه حسین در باران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به جان خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریس حیف شد (sm74)
حالا بیااااااااااا
خاتون
خاتون
آی خاتون چش عسلی تصدق چشات شم(sm4)
مسی کل فصل تو زمین راه رفته اندازه پینتو دویده(sm120)نقل قول:
نیمار کلا هفته آخر با اتلتیکو اومده تو زمین(sm120)
داوریایی که به نفع برزیل و آرژانتین بوده به کنار(sm120)
دفاع برزیل و پرتغال رو مقایسه می کنیم(sm120)
من دیگه حرفی ندارم(sm120)
من دیگه حرفی ندارم (sm120)نقل قول: