عادی شده برام اگه روزی 5 سر نکشم خوابم نمیبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عادی شده برام اگه روزی 5 سر نکشم خوابم نمیبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میوه و سحر ؟ (sm120) معدم جواب میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منزل اینقد حرصش میگیره که نگو خواهر حسین (sm2) روز اول پارچ آبو ازم گرفت ، زنگ زدم مادرم بهش گفتم ننه زنم آب نمیده بخورم (sm2) هیچی دیگه با وساطت مادرم و اینکه عادت دارم پارچ آب میخورم موقع افطار به خیر گذشت (sm120)
وعده های زیاد با حجم کم ؟ (sm120) اینطوری باید شب رو تو پارک بخوابم (sm2)
چرا اینقد افسرده ؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بیا این دوتارو از کف تاپیک جمع کن نشستن دارن با هم سبزی پاک میکنن (sm2)
ی سیب تهش بخور(sm120)نقل قول:
کوفت(sm2) بابا داغون میشه معدت... حتما اب یخ هم میخوری(sm2)
اینم هست(sm2)
من مرغ به یک شعله کبابم بگذارنقل قول:
کین آتش را سمندری می باید (sm176)
بهتر از تو که شیره کش خونه راه انداختی اینجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیب ؟ (sm120) نمیشه بابا معدم درد میگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارچ اب یخ با یخ اضافی (sm120)
من فضا رو عرفانی کردم اینجانقل قول:
(sm2)(sm2) تصورش کن تو دود و پود داره پُست میده (sm2)نقل قول: